Varm op til El Camino: A Breaking Bad Movie - Behind the scenes video frigivet

| torsdag 10. okt, 2019 15:32 | 0 Kommentarer
El Camino A Breaking Bad Movie Netflix

Forfatter og instruktør Vince Gilligan og hovedrolleindehaver Aaron Paul tager dig med på en rejse bag om filmen EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE. Her deler de deres begejstring for at levere et næste kapitel i fortællingen om Jesse Pinkman. EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE bliver tilgængelig på Netflix den 11. oktober kl 15.01 verden over.

Video Thumbnail

El Camino: A Breaking Bad Movie | Behind the Scenes | Netflix

Forfatter og instruktør Vince Gilligan og hovedrolleindehaver Aaron Paul tager dig med på en rejse bag om filmen EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE. Her deler de deres begejstring for at levere et næste kapitel i fortællingen om Jesse Pinkman. EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE bliver tilgængelig på Netfl

EL CAMINO: A BREAKING BAD MOVIE genforener fans af serien med Jesse Pinkman (Emmy-vinder Aaron Paul). I kølvandet på sin dramatiske flugt arbejder Jesse på at kunne acceptere sin fortid for at kunne støbe kuglerne til sin fremtid. Den gribende thriller er skrevet og instrueret af Vince Gilligan, skaberen af Breaking Bad. Filmen er produceret af Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer, Vince Gilligan og Aaron Paul, i samarbejde med Sony Pictures Television.

Kilde: Netflix PR

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om