Streamingnyt

Valley Girl er første Hollywood Viaplay Original

- premiere i juli

Jessica Rothe og Josh Whitehouse indtager hovedrollerne i ’Valley Girl’, en romantisk  musical-komedie, der får premiere på Viaplay Reklame-link i juli.

Filmen er en reboot af klassikeren fra 1983 med Nicolas Cage og Deborah Foreman og er den første Hollywood Viaplay Original.

Julie (Jessica Rothe) er den ultimative ‘Valley Girl’ i 1980’ernes Los Angeles. Hendes liv er centreret om shopping og planlægning af hendes afdansningsbal – lige indtil hun bliver forelsket i rebellen Randy (Josh Whitehouse), som udfordrer alt, hvad hun står for. Men vil Julie være i stand til at modstå Randy for at bevare sin værdighed over for sin familie og venner? Eller vælger hun at følge sit hjerte?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Soundtracket til ’Valley Girl’ er i bedste 80’er stil og produceret af legendariske Harvey Manson Jr., som bl.a. har lavet musik for superstjerner så som Aretha Franklin, Justin Timberlake og Britney Spears, mens koreografien er af Mandy Moore, der har vundet Emmys for sine koreografi i ‘Dancing with the Stars’ og ‘So You Think You Can Dance’.

’Valley Girl’-castet består udover Jessica Rothe og Josh Whitehouse af en række internationale skuespillere som Chloe Bennet (‘Agents of S.H.I.E.L.D.’), Mae Whitman (‘The Perks of Being a Wallflower’) og Alicia Silverstone (‘Clueless’).

”Vi er Nordens mest ambitiøse historiefortæller med mere end 80 lanceringer af Viaplay Originals af høj kvalitet og et flerårigt samarbejde med de førende studios i verden. Det er et perfekt næste skridt, at vi nu premierer den første Hollywood Viaplay Original i samarbejde med MGM. Nyfortolkningen af ’Valley Girl’ med et topklasse cast er det perfekte match for Viaplays nordiske seere, som drømmer om sommer og 80’er vibes, mens det samtidig segmenterer Viaplays position som Nordens førende streamingtjeneste”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

I marts 2019 annoncerede NENT Group og MGM et flerårigt samarbejde om indhold, der blandt andet betyder, at Viaplay bliver Nordens første til at vise MGM’s film og en række MGM TV-serier. Samtidig vil MGM co-producere og distribuere NENT Groups Original-produktioner uden for Skandinavien.

‘Valley Girl’ er instrueret af Rachel Lee Goldenberg, som er vinder af en Primetime Emmy for ‘Between Two Ferns with Zach Galifianakis’.

VALLEY GIRL Official Trailer (2020)
VALLEY GIRL Official Trailer (2020)
Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button