Valentinsdag på Netflix – passende film til kærlighedens dag

| fredag 14. feb, 2020 10:24 | 0 Kommentarer
valentines day

Dagen, du enten elsker eller hader. Valentinsdag er til for at fejre kærligheden, men også for at fejre venskab og andre relationer. Uanset om du er single eller i et parforhold, fortjener du at slappe af med en god film eller serie. Derfor har Netflix samlet en liste over de titler, der passer til kærlighedens dag – uanset, hvordan det står til med dit kærlighedsliv. 

For den nyforelskede

Love Actually

Denne film behøver nok ikke yderligere introduktion – kærlighedsfilmen over dem alle er en ypperlig fejring af valentinsdag for den nyforelskede.

Always be my Maybe

Da stjernekokken Sasha og musikeren Marcus genforenes efter 15 år, er gnisten mellem dem bestemt ikke forsvundet, men de må kæmpe for at tilpasse sig hinandens liv.

Isn’t it Romantic

Efter at have slået hovedet vågner en arkitekt, der hader romantiske komedier, op til, at hendes liv har forvandlet sig til en blændende, klichéfyldt romantisk komedie.

 

For den med kærestesorger

(500) Days of Summer

Efter at være blevet dumpet af kæresten begynder den håbløse romantiker Tom at se tilbage på alle de dage, de tilbragte sammen

The Last Summer

En gruppe teenagere fra en high-school i Chicago må revurdere både drømme, forhold og identitet i løbet af sommeren lige før college.

When We First Met

Takket være en magisk fotoboks, der sender Noah tilbage i tiden, genoplever han igen og igen den nat, hvor han mødte Avery. Denne gang skal han få hende til at falde for ham.

 

For den lykkeligt gifte

The Stranger

Da en fremmed kommer med en chokerende påstand om familiemanden Adam Price’s kone, bliver han trukket ind i et mysterium, mens han desperat forsøger at finde svar.

Marriage Story

Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpsindige og medfølende skildring af at ægteskab, der revner – og en familie, der holder sammen.

Crazy, Stupid, Love

Da Cal får at vide, at konen vil skilles, tilpasser han sig modvilligt singlelivet med råd fra en kæk ungkarl.

 

For den, der er for evigt single

How to Lose a Guy in 10 Days

Hun skriver om, hvordan man dumper mænd. Han har indgået et væddemål om, at hun skal forelske sig i ham. Det bliver 10 spændende dage.

You

Et charmerende første møde udvikler sig hurtigt til noget mere ondskabsfuldt, da Joe, der er chef i en boghandel, bliver svært betaget af den unge studerende, Beck.

Ready to Mingle

Da hun bliver dumpet af manden, hun troede, hun skulle giftes med, melder Ana sig på et kursus for enlige kvinder, der leder efter en ægtemand.

 

For den med en ironisk distance til Valentine’s Day

Fifty Shades of Black

Den naive jomfru og universitetsstuderende Hannah bliver tryllebundet af den rige Christian Black i denne Fifty Shades of Grey-parodi, der byder på den ene joke efter den anden

Crazy Ex-Girlfriend

Rebeccas hjerte er fortsat knust flere år efter at være blevet dumpet af Josh. Den knivskarpe advokat bestemmer sig derfor for at flytte til Californien for at vinde ham tilbage.

Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special

Julemanden har brug for, at der fødes 75.000 babyer inden jul for at kunne afsætte alt sit legetøj. Derfor arrangerer Michael Bolton en TV-indsamling for at inspirere hele verden til at elske og lave børn.

Kilde: Netflix PR

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om