Streamingnyt

Vaffel og Mochi

- ny Netflix originalserie med Michelle Obama

Vaffel og Mochi er en ny børneserie med den tidligere førstedame Michelle Obama. Kan ses fra 16. marts på Netflix.

Det handler Vaffel og Mochi om

Der var engang to bedste venner ved navn Vaffel og Mochi, der boede dybt inde i Landet af Frossen Mad. De havde én fælles drøm: at blive kokke! Det eneste problem var, at alt, hvad de tilberedte, var lavet af is. Men da de to smagskammerater pludselig bliver ansat som de nyeste medarbejdere i et finurligt supermarked, er de klar til deres livs kulinariske eventyr.

Med hjælp fra venlige, nye ansigter – som supermarkedsejeren fru Obama – og en magisk, flyvende indkøbskurv som deres guide drager Vaffel og Mochi ud på globale ingrediensmissioner og rejser til køkkener, restauranter, gårde og hjem over hele verden, hvor de tilbereder opskrifter med hverdagsingredienser sammen med kendte kokke, huskokke, børn og berømtheder. Om de plukker kartofler i Andesbjergene i Peru, prøvesmager krydderier i Italien eller laver Miso i Japan, udforsker disse nysgerrige opdagelsesrejsende madens vidundere og opdager, at hvert måltid er en mulighed for at få nye venner. Vaffel og Mochi er et spændende initiativ til at få børn og voksne til at gå i køkkenet sammen for at lave mad og stifte bekendtskab med kulturer over hele kloden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vaffel og Mochi Netflix

Michelle Obama: ”Jeg kunne ikke være mere begejstret for at være en del af det her vanvittigt morsomme, hjertevarmende og ganske simpelt magiske show – og det siger jeg altså ikke kun på grund af den magiske indkøbsvogn. Jeg ville ønske, at Vaffel og Mochi eksisterede, da mine døtre voksede op, for det er præcis sådan et program, der er sjovt at se sammen som en familie. Og som giver forældre den der sindsro i at vide, at deres kære små faktisk også lærer noget.

På mange måder er Vaffel og Mochi en forlængelse af mit arbejde med at støtte børnesundhed som førstedame. Vi ved, at alle elsker god mad og en god historie. Og det er præcis, hvad vores nysgerrige og eventyrlige helte byder på – om de er i færd med at opdage mulighederne i kartofler, sylte-verdenen eller kunsten at gøre rent efter et klækket æg. Jeg er så glad for, at Vaffel og Mochi også involverer sig uden for settet gennem The Partnership for a Healthier America for at hjælpe børn med at udvikle sunde vaner og hjælpe familier med at få adgang til friske ingredienser til at lave mad med derhjemme. Uanset hvad de har gang i, er det altid en fornøjelse at grine, udforske madens verden og lave mad sammen med Vaffel og Mochi – og det, tror jeg også, at dine børn vil synes.”

Vaffel og Mochi | Officiel trailer | Netflix
Vaffel og Mochi | Officiel trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button