TV-Nyt

Værtinden er fundet til den ottende omgang X Factor

eva harlou ny x-factor vært
Eva Harlou bliver vært på X Factor

Ingen ved hvem af de håbefulde deltagere, der vil gå videre fra de indledende auditions. Ingen ved, hvem der klarer sig gennem de nervepirrende bootcamps. Og der er slet ingen, der ved hvem, der ender med at løbe med sejren i sidste ende.

Men én ting ligger fast, når det gælder den ottende sæson af det populære talentudviklingsprogram, som får premiere ved årsskiftet. Og det er, at Eva Harlou vender tilbage i rollen som ’X Factor’-værtinde.

”Deltagerne bed sig fast i mit hjerte”
Da DR spurgte hende, om hun havde lyst til endnu en tur i ’X Factor’-manegen, var der ingen tvivl at spore hos hende. Hun fortæller:

”Det var en stor oplevelse at være værtinde for ’X Factor’. Deltagerne bed sig – på hver deres måde – fast i mit hjerte, og det var både udfordrende og spændende at være en del af så stor en tv-produktion. Jeg er stolt over, at vi kom så godt i land med sidste sæson, og jeg er meget glad for at kunne fortsætte som værtinde.”

Om forventningerne til den kommende sæson, fortæller hun:

”Sidste sæson var jeg den nye værtinde. I år er jeg bare Eva! Deltagerne og seerne kender mig allerede, og det giver mig ro til at fokusere på at give alle seerne og de medvirkende den bedst mulige oplevelse. Jeg ved, at ’X Factor’ kommer til at fylde meget i mit liv igen. Det bliver med garanti ikke kedeligt, og jeg er meget spændt på at komme i gang.”

Passer perfekt ind i rollen som værtinde

Jan Lagermand Lundme, DRs underholdningschef, er stærkt begejstret for, at Eva Harlou vender tilbage:

”Eva passer perfekt ind i rollen som værtinde, og hun gjorde det fremragende sidste år. Hun tilfører rollen masser af personlighed, og man kan som seer virkelig mærke, at hun føler sig hjemme foran skærmen. Så jeg glæder mig rigtig meget til at se hende folde sig ud i løbet af endnu en forrygende sæson af ’X Factor’.”

Underholdningsprogrammet, der samler nationen
Det er i år ottende gang, at ’X Factor’ kører i Danmark. Sæson efter sæson har programmet samlet hele nationen foran fjernsynet 13 fredage i foråret, og det er den mest sete underholdningsserie i Danmark. I alt har programmet haft otte forskellige dommere og fire forskellige værter, 63 liveshow-deltagere og mange tusinde auditiondeltagere.

I samme kategori

Back to top button