TV-Nyt

Værter fundet til Dansk Melodi Grand Prix 2014

Dansk Melodi Grand Prix 2014Hun har været vært ved Dansk Melodi Grand Prix de sidste to år. Han er rykket op i de voksnes rækker efter at have mestret værtsrollen ved børnenes MGP fem gange.  Nu skal Louise Wolff og Jacob Riising sammen lede seerne, publikum og kunsterne gennem aftenen ved Dansk Melodi Grand Prix 2014.

– Dansk Melodi Grand Prix 2014 bliver noget helt særligt. Det er i Arena Fyn den 8. marts vi skal finde det hold, der skal forsvare de danske farver og vinde en historisk hjemmebanesejr ved Eurovision i maj. Og jeg er utrolig glad for, at det er to super charmerende og hamrende dygtige værter, der kommer til at styre slagets gang i Odense, siger DRs Underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

Louise Wolff
Louise Wolff stod første gang på den store Grand Prix-scene med Emil Thorup ved sin side i Gigantium i Ålborg i 2012, mens hun sidste år dannede trekløver med Sofie Lassen-Kahlke og Lise Rønne ved Melodi Grand Prix 2013 i Boxen, Herning. Hun har været vært ved store tv-shows som Danmarksindsamlingen og Året der gik siden 2012 og fungerer desuden som fast vært på Aftenshowet.

Jacob Riising
Jacob Riising bød første gang velkommen til børnenes MGP i 2005. Siden har han været MGP-vært i 2008, 2009, 2012 og 2013 med henholdsvis bjørnen Bruno (2008), Mikkel Kryger og Sofie Linde (2009) Sofie Lassen-Kahlke (2012) og Szhirley (2013) ved sin side. I 2008 var han desuden vært ved MGP Nordic. Ud over sin værtsrolle på en række populære børneprogrammer har han været vært på DR2-programmet ’Landeplagen’, DRs Store Juleshow og senest quiz-programmet ’Hvem var det nu vi var’ på DR1.

Odense er årets Grand Prix-by
Allerede i september 2013 blev Odense kåret som året Grand Prix-by, og fynboerne er klar til at trække i festtøjet og varme op til et brag af et show med masser af musikalske aktiviteter og events op til Dansk Melodi Grand Prix 2014 den 8. marts og børnenes MGP den 15. marts. Begge shows afholdes i Arena Fyn, hvor der er plads til ca. 4000 tilskuere. Der er stadig billetter at få til showet den 8. marts og generalprøverne den 7. og 14. marts, mens børnenes MGP 15. marts er udsolgt.

Emmelie-hyldest
Sidste år vandt Emmelie de Forest Dansk Melodi Grand Prix 2013 med sangen ’Only Teardrops’ skrevet af Lise Cabble, Julia Fabrin Jacobsen og Thomas Steensgaard, og blot nogle måneder senere sørgede hun for dansk sejr ved det internationale Eurovision 2013. Lige nu opfordrer DRs Grand Prix-redaktion danskerne til at sende billeder af deres eget Emmelie-moment, som skal vises ved Dansk Melodi Grand Prix 2014 den 8. marts.

Kilde: DR

 

I samme kategori

Back to top button