Norlys

Vælg selv kanaler populært hos Boxer TV

Boxer_logo8 og 10 nye kunder hos Boxer vælger nu selv sine tv-kanaler. Dermed er der for alvor etableret et egentligt gennembrud for tv-friheden.

“Det er ketchup-effekten, vi nu ser. Boxer lancerede for halvandet år siden friheden til selv at vælge de tv-kanaler, man vil betale for, og siden er andelen af kunder på frit kanalvalg vokset eksponentielt. Vi kan konstatere, at frit valg er en kæmpesucces, og at det vokser,” siger Boxers adm. direktør, Ulf Lund.

Boxers frie kanalvalg er ikke bare friheden til selv at vælge de tv-kanaler, man betaler for. Det er også friheden til at slippe for at betale for tv-kanaler, man ikke ser. Hos Boxer kommer man derfor ikke til at betale for en masse kanaler, man ikke selv har valgt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg kan godt forstå, at vores konkurrenter også jagter muligheden for at tilbyde kunderne det frie kanalvalg. Jeg er glad for, vi har mindst et par års forspring, og det forspring har vi tænkt os at holde fast i,” siger Ulf Lund.

Stofa offentliggjorde tidligere på ugen, at man arbejder på at skabe et produkt a la Boxers, og det produkt forventer man at lancere engang i løbet af 2016. Prisen er endnu ukendt.

Samtlige Boxers kunder – også dem der i dag har en almindelig tv-pakke – kan allerede i dag selv vælge sine tv-kanaler. Det foregår som selvbetjening på Boxers hjemmeside. Rent teknisk er der ingen barrierer for Boxers kunder, mens det hos kabeltv-selskaberne kræver en særlig tv-boks. Det har kun en mindre del af deres kunder.

Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button