Streamingnyt

Vælg selv HBO Nordic, Telia TV med flere med Telia mobilabonnement

Telia mobil valgTelia giver nu sine mobilkunder mere frihed til helt selv at sammensætte deres abonnement og tilvælge de tjenester, som giver mest værdi for dem selv.

De tillægstjenester der kan vælges imellem er Spotify Premium, HBO, Storytel, Telia TV, Roam Like Home og mobilforsikring. Sammen med introduktionen af valgfrihed udvides datamængden i abonnementet 4EVERYTHING Light fra 30 GB til 50 GB for både eksisterende og nye kunder.

Det valgfrie tilbud starter fra 149,- om måneden, hvor du får 4 GB data, Fri tale og sms/mms samt enten  Spotify, HBO, Storytel, Telia TV, Roam Like Home. Du kan også få dyrere abonnementer med flere tjenester inkluderet. Tjek Telia’s nye abonnementer her

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”For os handler det om at give kunderne maksimal frihed. Vi vil ikke have en foie gras-model, hvor vi på forhånd inkluderer faste tjenester for kunderne. De ved godt, hvad de vil have, og så er det vores opgave at have kvalitetstjenester på hylden til en god pris. Nu ændrer vi abonnementerne, så kunderne helt selv kan vælge mellem alle vores tjenester. Det giver langt mere mening og værdi for kunderne,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Kilde: Telia presse

 

I samme kategori

Back to top button