YouSee

Vælg selv dine tv-kanaler hos YouSee

feature_youseeYouSee har længe snakket om muligheden for at gøre op med tv-kanal pakker og på lørdag præsenteres så et stort skridt på vejen mod det frie valg af tv kanaler.

Nyheden præsenteres på YouSee’s LIVE messe, der løber af stablen i Bella Centret, først lørdag for antenneforeninger og derefter søndag for de YouSee kunder der har sikret sig gratis billet til arrangementet.

Overfor recordere.dk bekræfter YouSee at man med abonnement på grundpakken frit vil kunne vælge at abonnere på tillægskanaler, til forskellige priser. Hvilke kanaler der er med, og hvad de kommer til at koste, må vi altså vente med at finde ud af. 

Prislejet for kanalerne kommer til at ligge i prisgrupper på 10 kr, 20 kr, 30 kr og 40 kr. per måned/pr. kanal, så det kan hurtigt løbe op i mange penge. Der forhandles stadig om endelige priser for de enkelte kanaler. 

Fast ligger det at frit valg udover Grundpakken vil kræve brug af et YouSee kort/boks, der så kan åbne for de kanaler du har valgt udover Grundpakken. Og der skal 1 kort/boks pr. TV, som du ønsker at kunne se dine frit valg kanaler på. Så det er også på denne front lidt mere besværligt end de almindelige tv-pakker.

For mange vil prisen for enkeltkanaler formentlig virke temmelig dyr, og meget taler for, at dette tiltag mere er for at vise politikerne, at der sker noget på frit valg fronten, og ikke at det er et område, YouSee for alvor satser på. 

youseepakker
YouSee vil snart gøre op med de traditionelle faste tv-pakker med en frit valg ordning.
Grundpakken slipper du dog ikke for.

 

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button