TV-Nyt

Usikkert om vi får Euro 2020 slutrunden i Ultra HD / 4K

Når EM slutrunden sparkes i gang den 12. juni 2020, så vises kampene på DR og TV3 kanalerne. Det er dog endnu uafklaret om Euro 2020 vises i Ultra HD i Danmark.

Så vidt vi er oplyst, så produceres alle 51 kampe i EM slutrunden i Ultra HD, men hos rettighedshaveren Nent Group, så kan man endnu ikke melde noget ud om, hvorvidt danskere kan få glæde af kampene i den bedste billedekvalitet.

Vi kigger på muligheden lige nu, men hvor præcist det ender, ved vi ikke endnu, fortæller NENT Group Head of Sports Kim Mikkelsen til DIGITALT.TV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nent Group har allerede en Ultra HD sportskanal, Viasat Ultra HD, hvor det ville være oplagt at vise kampene. Kanalen ville dog så skulle blokeres i de øvrige nordiske lande, mens kampene vises, da det kun er i Danmark, at Nent Group har EM slutrunde rettighederne.

Vi krydser naturligvis fingre. For det ville da være lidt paradoksalt, at vi allerede har Superliga kampe i Ultra HD, men ikke får EM slutrunden i Ultra HD. Viaplay Total Reklame-link viser samtlige 51 EM Slutrunde kampe, så der er også potentiel mulighed for Ultra HD streaming der, hvis det falder på plads.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button