TV-Nyt

Usikkert om vi får Euro 2020 slutrunden i Ultra HD / 4K

Når EM slutrunden sparkes i gang den 12. juni 2020, så vises kampene på DR og TV3 kanalerne. Det er dog endnu uafklaret om Euro 2020 vises i Ultra HD i Danmark.

Så vidt vi er oplyst, så produceres alle 51 kampe i EM slutrunden i Ultra HD, men hos rettighedshaveren Nent Group, så kan man endnu ikke melde noget ud om, hvorvidt danskere kan få glæde af kampene i den bedste billedekvalitet.

Vi kigger på muligheden lige nu, men hvor præcist det ender, ved vi ikke endnu, fortæller NENT Group Head of Sports Kim Mikkelsen til DIGITALT.TV.

Nent Group har allerede en Ultra HD sportskanal, Viasat Ultra HD, hvor det ville være oplagt at vise kampene. Kanalen ville dog så skulle blokeres i de øvrige nordiske lande, mens kampene vises, da det kun er i Danmark, at Nent Group har EM slutrunde rettighederne.

Vi krydser naturligvis fingre. For det ville da være lidt paradoksalt, at vi allerede har Superliga kampe i Ultra HD, men ikke får EM slutrunden i Ultra HD. Viaplay Sport Reklame-link viser samtlige 51 EM Slutrunde kampe, så der er også potentiel mulighed for Ultra HD streaming der, hvis det falder på plads.

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button