Usikkert om vi får Euro 2020 slutrunden i Ultra HD / 4K

| fredag 06. dec, 2019 15:49 | 1 kommentar
Euro 2020 EM slutrunden 2020 Ultra HD 4K

Når EM slutrunden sparkes i gang den 12. juni 2020, så vises kampene på DR og TV3 kanalerne. Det er dog endnu uafklaret om Euro 2020 vises i Ultra HD i Danmark.

Så vidt vi er oplyst, så produceres alle 51 kampe i EM slutrunden i Ultra HD, men hos rettighedshaveren Nent Group, så kan man endnu ikke melde noget ud om, hvorvidt danskere kan få glæde af kampene i den bedste billedekvalitet.

Vi kigger på muligheden lige nu, men hvor præcist det ender, ved vi ikke endnu, fortæller NENT Group Head of Sports Kim Mikkelsen til DIGITALT.TV.

Nent Group har allerede en Ultra HD sportskanal, Viasat Ultra HD, hvor det ville være oplagt at vise kampene. Kanalen ville dog så skulle blokeres i de øvrige nordiske lande, mens kampene vises, da det kun er i Danmark, at Nent Group har EM slutrunde rettighederne.

Vi krydser naturligvis fingre. For det ville da være lidt paradoksalt, at vi allerede har Superliga kampe i Ultra HD, men ikke får EM slutrunden i Ultra HD. Viaplay Sport viser samtlige 51 EM Slutrunde kampe, så der er også potentiel mulighed for Ultra HD streaming der, hvis det falder på plads.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt

1
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

De kunne starte en sekundær Viasat Ultra HD op, som kun Danskere kan få adgang til.
Det er egentlig det samme som med ServusTV på 19.2Ø, med at de kodede deres Østrigske version af kanalen, da de fik nogle sportsrettigheder for nogle år tilbage der kun gælder for Østrig.