TV-Sport

US Open Tennis rettigheder afgjort – fortsætter hos Warner Bros Discovery

Det bliver på Warner Bros. Discoverys kanaler og discovery+, at danskerne de næste fem år kan følge Holger Rune og Clara Tauson i kampen for at vinde årets sidste Grand Slam-turnering.

Warner Bros. Discovery har indgået et nyt længerevarende partnerskab med United States Tennis Association (USTA) om at vise US Open i 45 markeder i Europa, heriblandt Danmark.

Konkret så er der tale om en ny femårig aftale med USTA og Warner Bros. Discovery kan dermed tilbyde live-tv-dækning på Eurosport 1 og 2 samt streaming på discovery+ og Eurosport-appen. I Danmark vil der også være mulighed for at vise de bedste kampe på Warner Bros. Discovery’s free-to-air-kanaler, hvilket giver endnu flere danskere mulighed for at følge med i turneringen.

Sportschef hos Warner Bros. Discovery Danmark, Søren Klæstrup, er begejstret for den nye aftale:

– Tennis har i mange år været en stor del af vores DNA, og derfor glæder det os, at vi nu har sikret os de næste fem udgaver af US Open eksklusivt. Begejstringen er ekstra stor, fordi vi jo netop nu har stærke danske spillere med i den absolutte verdenselite. Holger Rune har kurs direkte mod verdensranglistens førsteplads, og han kan meget vel hente sin første Grand Slam-titel ved US Open. Hos kvinderne er Clara Tauson på vej tilbage, og hun kommer også til at spille en betydelig rolle i mange år frem. Med både US Open samt Australian Open og Roland-Garros kan vi tilbyde verdensklasse tennis til danskerne, og vi glæder os til i de kommende år at udvide vores tennisdækning markant.

Den nye aftale betyder, at Warner Bros. Discovery og USTAs partnerskab kommer til at strække sig over mere end 25 år, eftersom broadcasteren sikrede sig rettighederne til den prestigefyldte Grand Slam-turnering for første gang i 2001.

I samme kategori

Back to top button