TV-Nyt

US Open Golf, Cykling Schweiz Rundt, Boksning og VM-kvalifikationskampe

sport viasat juniDer er rigeligt med højdepunkter for sportsfans i denne uge på TV3 Sport, TV3+ og Viasat Golf. Få overblikket her

Cykling: Schweiz Rundt

Så er det igen blevet tid til det klassiske etapeløb Schweiz Rundt, som i år afvikles for 77. gang. Schweiz Rundt rangerer lige under de tre store etapeløb Giro d’Italia, Vuelta a España og Tour de France, og løbet fungerer blandt andet som opvarmning til sidstnævnte.

TV3 SPORT 1 sender live fra alle etaper af det traditionsrige løb, som strækker sig over 1.318 kilometer.

Mandag d. 10. til søndag d. 16. juni på TV3 SPORT 1

Fodbold: VM-kvalifikationskampe

Viasat har rettighederne til en lang række kvalifikationskampe forud for VM-slutrunden i Brasilien i 2014. Tirsdag sender TV3 SPORT 1 først direkte fra Sveriges møde med Færøerne i gruppe C, hvor Tyskland topper og Færøerne har nul point.

Senere på aftenen kan seerne glæde sig til at opleve de to bedste hold i den sydamerikanske gruppe CONMEBOL, nemlig Ecuador og Argentina med Lionel Messi blandt stjernerne.

Tirsdag d. 11. juni fra kl. 19.10 på TV3 SPORT 1

Golf: US Open 2013

Den prestigefyldte majorturnering US Open spilles i år på Merion Golf Club i Pennsylvania – og Viasat Golf sender direkte hver aften fra torsdag til søndag. Tiger Woods er blandt stjernerne, men også Danmark er repræsenteret. Thorbjørn Olesen er sikret en billet pga. sin 35. plads på verdensranglisten, og desuden har Morten Ørum Madsen netop kvalificeret sig. 

Skulle det ende med at to eller flere spillere ender lige efter 72 huller i US Open, så skal der spilles omspil. Og i US Open, så foregår omspil over 18 huller om mandagen. 

Kommentatorer: Henrik Knudsen og Leif Nyholm.

Torsdag d. 13. til søndag d. 16. juni på Viasat Golf og Viasat Golf HD

Torsdag 19:00-01:00
Fredag 19:00-01:00
Lørdag 19:00-01:30
Søndag 19:00-01:30

I  tilfælde af omspil: Mandag: 18.00–23.00 LIVE

Boksning: Nordic Fight Night

NRGi Arena i Aarhus danner rammen om Nordic Fight Night, hvor hovedkampen står mellem Patrick Nielsen, der skal forsvare sin WBA interkontinentale titel i mellemvægt, og argentineren Crispulo Andino. Aftenen byder også på bl.a. Torben Keller og OL-bokser Dennis Ceylan. Første del sendes på TV3 SPORT 2, hvorefter TV3+ overtager og sender sidste del af stævnet.

Lørdag d. 15. juni fra kl. 18.00 på TV3 SPORT 2 og TV3+

I samme kategori

Back to top button