Norlys

Uptown Uptown Christmas TV er i gang igen

Igen i år skal du forkæles med julekanalen, Uptown Christmas TV, der året ud viser dejlige musik-videoer med den mest populære julemusik.

Du har fri adgang til julekanalen hos en række danske tv-udbydere og Uptown Christmas TV lukkes automatisk ned igen den 1. januar 2021.

I år byder kanalen på seks nye danske musikvideoer fra kendte kunstnere. Og på to nye videoer med internationale kunstnere, nemlig Gwen Stefani med ’Here This Christmas’ og Meghan Trainor feat. Earth Wind & Fire med ’Holidays’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Julefeber, ønsketid og masser af sol i december

Herhjemme er Martin Brygmann og Birthe Kjær gået sammen om julehittet ’Du burde sidde lige her’, som er aktuel ned til mindste linje:

“Vi lever i en tid hvor savnet har gode vækstbetingelser og et særligt ønske med denne sang er, at lytteren ser sig i stand til at læse sit eget personlige savn, ind i musikken,” siger Martin Brygmann.

Oh Land, der leverer titelsangen til årets julekalender på DR1 ’Julefeber’, er også klar med en ny video, som er på kanalen hele december. Det samme gælder Alexander Oscar med ’This Christmas’, Bryan Rice, som udkommer med en ny video til sidste års julesang ’Ønsketid’ og Lis Sørensen, som har skrevet julesangen ’Hvis ikke nu, så hvornår’ til filmen ’Madklubben’, som man nu kan se musikvideoen til.

Endelig er der skruet op for julehyggen, når Chief 1 og Thomas Buttenschøn inviterer os med indenfor til julefest til tonerne af den nye ørehænger ’Sol i december’ i muntert selskab med bl.a. tv-værterne Jes Dorph Petersen, Hr. Skæg og youtuber Niki Topgaard.

Uptown Christmas TV hos Boxer

Kanalen er startet 12/11/20

Du kan se og høre Uptown Xmas og de dejlige julevideoer på Boxer Play, så du kan tage den skønne julemusik med dig rundt på mobil, tablet og computer samt chromecast og Apple TV 4. Du kan også se kanalen på dit tv på kanalplads 38.

Uptown Christmas TV hos Waoo

Kanalen er startet  hos Waoo 6. november, hvor den kan findes på kanalplads 77.

Uptown Christmas TV hos Altibox

Kanalen er startet  hos Altibox 6. november

Uptown Xmas TV har ikke meldt ud om starten hos andre tv-udbydere endnu.

Om Uptown Christmas TV

Uptown Christmas TV er en julegave fra Copydan Verdens TV, Koda, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund og IFPI og tilbydes helt uden omkostninger for alle danske antenneforeninger og tv-distributører i Danmark

Fakta om Uptown Christmas TV

 Sender i alt 370 populære danske og internationale musikvideoer døgnet rundt indtil 1. januar 2021 i HD-kvalitet

  • Kanalen har over 0.5 mio. unikke seere
  • Kommer bredt ud til danskerne via de store danske tv-distributører og antenneforeninger – bl.a. YouSee, Stofa, Boxer, Waoo, Altibox, Glenten, ASOM-Net og en række antenneforeninger.
  • Produceres af Uptown TV ApS i samarbejde med Copydan Verdens TV, Koda, IFPI, Dansk Artist Forbund og Dansk Musiker Forbund. Uptown TV ApS producerer i forvejen tv-kanalerne Uptown TV, Dansk Musik TV og Uptown Classic med populær klassisk musik og opera.
  • YouSee’s tv-kunder vil desuden igen i år kunne opleve en særlig udgave af julekanalen, som Uptown producerer i samarbejde med YouSee Musik.
  • Uptown Christmas TV blev etableret i 2012
Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button