Branche-Nyt

Undersøgelse vurderer Danmarks bedste internet

Hvert år spørger Loyalty Group danskerne om, hvad de synes om deres internetselskab, og i år er Altibox kåret som Danmarks bedste internet i kategorien for produktkvalitet. 5.000 danskere deltager i undersøgelsen, hvor Altibox i år scorer højest på hele seks punkter.

Hastighed, stabilitet og ”Den bedste WiFi”. Det er tre af de seks områder, hvor deltagerne i undersøgelsen giver Altibox den højeste score, og dermed kvalificerer selskabet til den ærefulde titel som Danmarks bedste internet.

”Vi topper på noget af det allervigtigste for en god internetforbindelse, nemlig hastighed og stabilitet. Dernæst scorer vi højest på god kvalitet og funktionalitet, og at vi overordnet set leverer et samlet produkt, der matcher de enkelte kunders behov. Sidst men ikke mindst siger vores kunder, at vi er til at få fat på, hvis de har behov for hjælp,” forklarer Søren Harding, CEO i Altibox i Danmark.

Kunderne har talt

BrancheIndex Internet 2023 er en omfattende undersøgelse der består af en række spørgsmål indenfor forskellige nøgleområder og hos Altibox er der stor glæde over, at det netop er de seks områder, de vinder på.

”Vi er utrolig glade og stolte over den store anerkendelse, som vores kunder har givet os. Det er kæmpestort for os, at vi får så flotte bedømmelser i kategorien produktkvalitet, at vi nu sort på hvidt kan dokumentere, at vi leverer Danmarks bedste internet,” fortæller Søren Harding.

Vil fortsætte de gode takter

Altibox vil gøre alt for at fortsætte med at levere og udvikle gode produkter til deres kunder i 2023/2024 samtidig med at de er engageret i at sikre en optimal kundeoplevelse ved at have dedikerede og dygtige kundevendte medarbejdere.

”Vores supportere og kundemedarbejdere arbejder aktivt på at imødekomme kundernes behov og sikre, at de får den bedst mulige support og assistance. Vi forstår vigtigheden af hurtig respons og effektiv kommunikation så kunderne får den nødvendige hjælp, når de har behov for det”, siger Søren Harding.

Ud over at levere enestående kundesupport er Altibox også fokuseret på at udvide deres dækningsområde for at tilbyde Danmarks bedste internet til endnu flere danskere.

Kilde: Altibox presse

I samme kategori

Back to top button