Ultimate Ears WONDERBOOM – ny lille Bluetooth højtaler lover stor lyd

| onsdag 29. mar, 2017 11:19 | 0 Kommentarer

Det er forår og måske oplagt at begynde at kigge på transportabel højtaler der kan holde til lidt af hvert.

Ultimate Ears’ sortiment er netop udvidet af transportable, vandtætte højtalere, der nemt kan tages med overalt: Ultimate Ears WONDERBOOMTM, en lille Bluetooth?  højtaler der lover overraskende stor lyd.

Den transportable højtaler leverer kompromisløs kvalitet med skarp og klar lyd såvel som god bas, lyder det i pressemeddelelsen. WONDERBOOM fås i seks forskellige farver: Stone (grå), Phantom (sort), Fireball (rød), SubZero (blå), Cashmere (lyserød) og Lilac (lilla).

WONDERBOOM er nemt at betjene: Tænd højtaleren, forbind den med din telefon og tryk på afspil. Ved at trykke på UE-knappen placeret øverst på højtaleren, kan du starte, pause eller springe til næste sang og også forbinde to WONDERBOOM højtalere med hinanden. Det gør intet, hvis den bliver våd, for højtaleren er vandtæt. Bliver den beskidt, kan den vaskes.

”Du skal ikke lade dig narre af dens størrelse eller pris,” siger Charlotte Johs, general manager hos Ultimate Ears. ”Selvom WONDERBOOM er en lille, transportable Bluetooth højtaler har den overraskende stor lyd. Og, ligesom resten af Ultimate Ears’ højtalere, er den stort set uopslidelig”.

WONDERBOOM kan tåle at blive tabt fra op til 1,5 meter uden at tage skade og har en 10 timers batterilevetid og 30 meters trådløs rækkevidde.

WONDERBOOM er også vandtæt, IPX7 certificeret, hvilket betyder at den kan tåle at blive nedsænket i vand på en meters dybde i op til 30 minutter. Højtaleren kan desuden flyde og har en strop på toppen, så den nemt kan fastsættes til en taske

Pris og tilgængelighed

Ultimate Ears WONDERBOOM forventes at være tilgængelig fra april 2017 til en vejledende pris på 799 DKK.

Se mere på www.ultimateears.com/wonderboom

Kilde: Pressemeddelelse

Del på:

Gemt under:: Lyd produktnyt, Branche-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om