Branche-Nyt

Ultimate Ears BOOM 3 og MEGABOOM 3 med nye funktioner

bluUltimate Ears BOOM 3 og MEGABOOM 3 er nye højtalere med nye funktioner. De transportable, vandtætte Bluetooth højtalere har fået et nyt design med et to-tonet, slidstærkt stof, et materiale der også anvendes i motorcykel jakker og brandudstyr. Nyt for BOOM 3 og MEGABOOM 3 er også Magic Button på toppen af højtaleren, som giver en mere bekvem musikstyring.

MEGABOOM 3 tilbyder også en dybere bas og forbedret klarhed i forhold til den originale MEGABOOM, loves der.

“Med BOOM 3 og MEGABOOM 3 tog vi den mest ultimative højtaler og gjorde den bedre,” siger Charlotte Johs, administrerende direktør for Ultimate Ears. “Ud over den fordybende 360 graders lyd, der er afstemt til at være tro over for din musik, så har vi også forbedret højtalerens holdbarhed uden at skulle gå på kompromis med stilen. Vi har også introduceret den nye Magic Button, som får dig hurtigere ind til din musik ved hjælp af bare ét tryk, og derved løfter højtaleren et niveau op.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye Magic Button lader dig spille, pause og springe over numre direkte på højtaleren uden at skulle lede efter din telefon i tasken eller i et andet rum. Når du har parret din telefon med den nydesignede BOOM og MEGABOOM med Ultimate Ears iOS mobilappen, vil du også have adgang, via ét tryk, til hele Apple Music-kataloget med mere end 45 millioner sange og alle dine favorit playlister. Musikelskere kan også bruge den nye Magic Button til at tilgå deres playlister på Deezer Premium på Android. Øvrige musiktjenester vil blive tilføjet.

Andre opgraderinger til BOOM 3 og MEGABOOM 3 indeholder blandt andet en ny IP67-vurdering, så højtalerne ikke kun er vandtætte og stænksikre, men også støvtætte, og dermed klar til hvilket som helst eventyr. En forbedret Bluetooth-rækkevidde på op til 45 meter øger bevægeligheden, og højtalerne kan flyde, så du ikke skal bekymre dig om at miste dem på bunden af havet. For yderligere bekvemmelighed er BOOM 3 og MEGABOOM 3 kompatibel med Ultimate Ears POWER UP-opladestation (sælges separat) for en mere enkel, trådløs opladning, og du kan oplade højtalerne stående oprejst takket være den omplacerede USB-port.

BOOM- og MEGABOOM-appen tilbyder også alle de funktioner, som du holder af fra din tidligere højtaler, som for eksempel PartyUp—som virker med alle generationer af BOOM og MEGABOOM og tillader dig at forbinde med op til 150 højtalere—såvel som en brugerdefineret equalizer (EQ), og tænd/sluk fjernbetjening, alt sammen i et nydesignet interface.

BOOM 3 og MEGABOOM 3 vil være tilgængelige i fire dobbelttonede farver: Night (sort), Sunset (rød), Lagoon (blå), and Ultraviolet (lilla). Læs vores test af MEGABOOM 3 her

Pris og tilgængelighed

Ultimate Ears BOOM 3 og Ultimate Ears MEGABOOM 3 forventes at være tilgængelig i september 2018.

Den vejledende priser

BOOM 3 DKK 1.099,-

MEGABOOM 3 DKK 1.499,-

POWER UP DKK 349,-

Den gratis BOOM og MEGABOOM mobilapp af Ultimate Ears er tilgængelig til iPhone på App Store og til Android™ på Google Play.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button