BoxerBranche-Nyt

Ulf Lund bliver ny direktør for Boxer TV

ulf lund
Ulf Lund bliver ny direktør for Boxer TV

Ulf Lund, 45, tiltræder den 1. august 2015 som administrerende direktør for Boxer TV A/S.

Han kommer fra TDC, hvor han siden 2001 blandt andet har fungeret som programdirektør i YouSee, kommunikationsdirektør for TDC-koncernen, vicedirektør i YouSee, og nu mediedirektør med ansvar for al indhold på tværs af TDC-koncernens mange platforme.

– Vi er rigtig glade for, at Ulf har takket ja til at overtage roret i Boxer efter Steen Ulf Jensen. Boxer er succesfuldt opbygget, og siden sidste år er selskabet også økonomisk rentabelt. Nu venter den næste store rejse, som skal transformere Boxer fra en traditionel tv-udbyder til en moderne indholdsleverandør med hylderne fulde af spændende indhold på mange platforme. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre til opgaven end Ulf, siger Åsa Sundberg, koncernchef for Teracom Boxer Group.

Den udfordring glæder Ulf Lund sig til at gå i gang med.

– Det bliver en fantastisk udfordring at være med til at finde den helt rigtige plads for Boxer som en lille og vågen tv-distributør, der gør tingene på sin helt egen måde i fremtidens konvergerende mediemarked, hvor streaming og flow-tv smelter sammen og udkommer på alle tænkelige platforme. Jeg har været med på en superspændende rejse med TDC, men nu har jeg fået chancen for at få foden under eget bord, og det glæder jeg mig utrolig meget til. Vi går en fantastisk spændende tid i møde, siger den kommende chef for Boxer.

Ulf Lund afløser Steen Ulf Jensen, der har stået i spidsen for Boxer siden 2006. Ulf Lund fritstilles fra 1 februar hos TDC.

Kilde: Boxer

I samme kategori

Back to top button