TV-Nyt

Uffe Tang skifter fra DR til TV 2 News

47-årige Uffe Tang skifter til NEWS efter 13 år på Christiansborg, først for Berlingske og de senere år for DR, hvor han bl.a. også har været politisk redaktør.

Uffe Tang, der er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1999, har også været på Morgenavisen Jyllands-Posten og Berlingske Tidende.

– Uffe Tang kommer til NEWS med en stærk journalistisk historie. Hans seriøse politiske journalistik vil virkelig komme til sin ret som vært hos os, der følger dansk politik tættere end nogle andre medier herhjemme. Jeg synes, det er et perfekt match, siger Ulla Pors Nielsen, chefredaktør for TV 2 NEWS.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– TV 2 News har udviklet sig til at være en central og helt afgørende del af nyhedsformidlingen i Danmark. Så jeg er meget stolt over, at jeg får mulighed for at blive en del af holdet. At være vært på TV 2 News er måske det mest krævende nyhedsværtsjob, der findes, så det er med en stor portion ydmyghed, jeg går ind til opgaven. Det bliver både spændende og lærerigt, siger Uffe Tang.

Uffe Tang, der er født i 1971 i Grønbjerg ved Ringkøbing, modtog i 2009 FUJ Prisen for afdækningen af Udlændingeservices vildledning af danske statsborgere om deres mulighed for familiesammenføring – og var nomineret til Cavlingprisen for dækningen af samme sag i 2008.

Han tiltræder på TV 2 NEWS til august 2019, efter det forestående folketingsvalg.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button