Streamingnyt

UFC København – Sådan ser du med når det går løs i Royal Arena

På lørdag venter en historisk begivenhed, når verdens største MMA-organisation UFC ligger vejen forbi Danmark – nærmere bestemt i Royal Arena. Blandt de danske kæmpere i UFC København er Mark O. Madsen og Nicolas Dalby, som kan ses LIVE på Viaplay. Det vises udelukkende på streaming.

Der bliver uden tvivl knald på, når UFC-stævnet løber af stablen på lørdag i Royal Arena. Ud af de i alt 13 kampe er der to danskere på plakaten. Det drejer sig naturligvis om de to største navne i dansk MMA; Mark O. Madsen og Nicolas Dalby.

UFC København – Se Mark O. Madsen – Danilo Belluardo

UFC København 28. september Mark O”Jeg er super glad og stolt over at skulle kæmpe i UFC på lørdag og så endda som en del af main-card’et. Det havde jeg på ingen måde forventet. Men jeg er i topform og er klar til at møde min modstander Danilo Belluardo”, fortæller Mark O. Madsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mark O. Madsen er hidtil ubesejret i otte MMA-kampe og debuterer i UFC på lørdag. Han har hidtil kæmpet i weltervægt (77 kg), men skal denne gang ned i letvægterklassen (70 kg).

Nicolas Dalby – ’Cowboy’ Alex Oliveira

UFC Dalby Royal ArenaDen anden danske kæmper i UFC København er Nicolas Dalby, der tidligere har kæmpet i UFC, indtil en depression smittede af på hans sportslige præstationer og endte med at koste ham UFC-kontrakten i 2017. Men nu gør Nicolas Dalby comeback mod det store brasilianske navn ’Cowboy’ Alex Oliveira.

”Jeg har kæmpet mig tilbage på den hårde måde gennem fire spektakulære sejre hos den europæiske MMA-organisation Cage Warriors. Og jeg er fysisk og mentalt mere klar end nogensinde. Så når jeg på lørdag går i buret mod en fighter i verdenseliten, tør jeg godt garantere mine fans en fantastisk kamp” fortæller Nicolas Dalby.

Ud over de to danskere kæmpere kan de mange tusinde fight-fans glæde sig til at se stævnets hovedkamp mellem den svenske stjerne Jack ‘the Joker’ Hermansson og amerikaneren Jared Cannonier.

Hele UFC-stævnet kan ses live på Viaplay

UFC KØBENHAVN programmet og sendeplan

Lørdag 28/9: live fra Royal Arena med Camilla Martin, Joachim Boldsen.Studiet  er åbent hele aftenen på Viaplay

Lørdag 28/9, kl. 17.00: Hele stævnet kan ses på Viaplay. Kommentatorer: Mads Jørgensen & Christian Colombo.

Prelims:

Jack Shore vs. Nohelin Hernandez

Marc Diakiese vs. Lando Vannata

Macy Chiasson vs. Lina Länsberg

Brandon Davis vs. Giga Chikadze

Siyar Bahadurzada vs. Ismail Naurdiev

Alessio Di Chirico vs. Makmud Muradov

Alen Amedovski vs. John Phillips

Main Card:

Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira

Michal Oleksiejczuk vs. Ovince Saint Preux

Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree

Gunnar Nelson vs. Gilbert Burns

Mark Madsen vs. Danilo Belluardo

Jack Hermansson vs. Jared Cannonier

Se alle gallaer fra UFC live på Viaplay

I UFC er der ni vægtklasser.

De ni vægtklasser i UFC er: Strawweight, flyweight, bantamweight, featherweight, lightweight, welterweight, middleweight, light Heavyweight, heavyweight.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button