TV-Nyt

U21-landsholdet på TV 2

Når U21-landsholdet til efteråret tager hul på kvalifikationen til EM 2023, så kan du se kampene på TV 2, der netop har købt rettighederne til U21-landsholdets hjemmekampe i kvalifikationen.

Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard og Jonas Wind. Det er blot nogle af de spillere, som har taget turen fra U21-landsholdet og op på A-landsholdet. Det vidner om en stor kvalitet på et hold, der har været med til de seneste fire U21-EM-slutrunder.

Nu skal holdet forsøge at kvalificere sig til endnu en slutrunde, når kvalifikationen til EM 2023 i Rumænien og Georgien til efteråret bliver skudt i gang. Og dén kvalifikation kan du se på TV 2s platforme.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2s sportschef, Frederik Lausen, ser det som et oplagt valg at dække U21-landsholdet:

– U21-landsholdet fungerer som en fødekæde, der i de kommende år vil levere stærke profiler til det A-landshold, som TV 2 kommer til at dække tæt, når vores seksårige rettighedsaftale træder i kraft i sommeren 2022. I det lys er det helt naturligt for os at styrke dækningen af U21-landsholdet, der gennem flere år har leveret store præstationer på den internationale scene. Vi glæder os meget til at vise Danmarks U21-profiler frem på vores platforme, siger Frederik Lauesen.

Også fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, glæder sig over, at U21-landsholdet får yderligere dækning på TV 2s platforme:

– Det er glædeligt, at der også fremadrettet kommer et velfortjent fokus på U21-landsholdet. Holdet har gennem årene leveret mange spillere til A-landsholdet samt skabt imponerende resultater. Det er et skulderklap til spillerne, staben samt vores talentudviklingsmiljøer, at TV 2 nu skal dække de kommende kval-kampe. Aftalen og TV 2s store platform betyder også, at dette landshold får muligheden for at samle og inspirere Danmark gennem offensivt spil og sympatisk væremåde, siger Peter Møller.

Danmark er i EM-kvalifikationen kommet i gruppe med Belgien, Skotland, Tyrkiet og Kasakhstan. Holdet starter kvalifikationen ude mod Kasakhstan 7. september.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button