U21-landsholdet jagter EM-titlen på TV 2

| tirsdag 31. maj, 2011 16:12 | 0 Kommentarer

Lørdag 11. juni går det løs. Den største fodboldbegivenhed på dansk grund nogensinde – U21-EM med mange af Europas allerstørste talenter. Slutrunden kan følges direkte på TV 2, der viser alle Danmarks kampe samt semifinaler og finale, mens resten af kampene vises på TV 2 SPORT.

Dansk fodbolds fremtid
Danmarks første kamp spilles lørdag 11. juni kl. 20.45 mod Schweiz, og det er her, at Christian Eriksen, Nicki Bille, Mathias Zanka Jørgensen og resten af de danske U21-stjerner skal bevise, at de med rette regnes blandt favoritterne til en finaleplads ved EM-slutrunden i Danmark. Og på TV 2 glæder sportschef Frederik Lauesen sig til første fløjt:

– Det er den største fodboldbegivenhed på dansk jord nogensinde. Derfor synes vi selvfølgelig også, at den hører hjemme på TV 2, hele Danmarks hjemmebane, og vi har store forventninger til de unge stjerner, der skal tegne fremtiden for dansk fodbold, siger Frederik Lauesen og tilføjer:

– Det er et stort sats for os, og på TV 2|SPORTEN glæder vi os utroligt meget til at tage seerne med helt tæt på U21-landsholdet, hvoraf flere af spillerne jo allerede er etableret på A-landsholdet. Vi har haft et fantastisk samarbejde med DBU og U21-landsholdet op til slutrunden.

Danmark på TV 2
Heidi Frederikke Rasmussen er studievært, når TV 2 åbner “EM-studiet” – første gang fredag 10. juni kl. 17.30. Her vil hun sammen med den tidligere landsholdsspiller Flemming Poulsen, der er ekspert under U21-slutrunden, se frem mod EM og Danmarks chancer.

Lørdag 11. juni går det løs på banen mod Schweiz. Tirsdag 14. juni gælder det kampen mod Hviderusland, mens den sidste gruppekamp spilles lørdag 18. juni mod Island. Alle kampene spilles kl. 20.45 og vises direkte på TV 2.

De øvrige gruppekampe kan ses på TV 2 SPORT.

De otte deltagende lande er opdelt i to grupper, hvorfra de to øverste sikrer sig en plads en semifinalerne, som også vises direkte på TV 2. Det samme gør EM-finalen lørdag 25. juni – forhåbentlig med dansk deltagelse.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt