Radio og Podcast Nyt

Tyvstart – ny daglig DR podcast om sport

DR’s nye podcast ’Tyvstart’ er det daglige sportsfix, der på cirka 15 minutter udfolder den bedste historie inden for dansk og international sport.

Vært er DR Sportens Emil Schiønning, og han vil sammen med reportere, korrespondenter og selvfølgelig atleterne selv give lytterne aktualitet og perspektiv på dagens historie inden for sportens verden. Podcasten udkommer alle hverdage klokken 5.00 i DR Lyd – og for første gang i dag.

De mest dagsordensættende historier

Emil Schiønning siger om ’Tyvstart’:

– Podcasten kommer til at give lytterne de bedste kort på hånden, når der skal snakkes sport i frokostpausen eller med vennerne. Vi vil gerne skabe en podcast, der fortæller de mest dagsordensættende og interessante sportshistorier, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

Dyrker de små og store sportsfællesskaber

’Tyvstart’ bliver sammen med ’Genstart’, ’Tiden’ og ’Udsyn’ en del af DR’s digitale nyhedstilbud på lyd.

Underdirektør i DR Nyheder Anders Kern Boje siger om ambitionen med podcasten:

– Med ’Tyvstart’ kommer vi til at dyrke de små og store fællesskaber inden for sportens verden, og derigennem skabe samtaler, der i høj grad drejer sig om emnerne rundt om begivenhederne. Ambitionen er, at man som lytter både bliver opdateret på de aktuelle sportsnyheder, men også får én velfortalt historie på lyd, der på dybdegående vis får sat sporten i en større kontekst, siger han.

Premiereafsnittet handler om det igangværende VM i herrehåndhold. Emil Schiønning ser forud for Danmarks kamp mod Egypten mandag aften, tilbage på den dramatiske duel ved VM i 2021 mellem de to nationer.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button