Streamingnyt

Two sisters – Ny Viaplay original er gået i optagelse

Hannah Widell og Amanda Schulman, som står bag én af Sveriges mest populære podcasts, har skrevet en triologi om søsterskab. Nu bliver deres karakterer vakt til live i Viaplays nye Original-serie ’Two sisters’.

’Two sisters’ bliver en dramaserie på i alt otte afsnit à 22 minutters varighed, som premierer på Viaplay næste år.

Det handler serien om

’Two sisters’ er en moderne kærlighedshistorie med både mørke og humoristiske undertoner. Serien er baseret på første bog i triologien ’Two sisters’ af Hannah Widell og Amanda Schulman. Serien handler om to søstre, der også er bedste veninder, som i hver deres tapre forsøg på at blive voksne, samtidig tvinges til at vokse fra hinanden. Alicia (Dilan Dwyn) lever et luksuriøst liv i den øverste middelklasse på Östermalm og ser ud til at have det perfekte liv, men under overfladen krakelerer facaden og kærlighedsforholdet. Vanessa (Julia Ragnarsson) har gjort kometkarriere i TV-branchen, men havner i en lettere destruktiv adfærd i Stockholms natteliv og har en tendens til at vælge de helt forkerte fyre. Samtidig kæmper hun en kamp for at beskytte sin lillesøster – men dét, der menes at være ansvar og omsorg, fejltolkes ofte.

Hannah Widell og Amanda Schulman har en loyal base af fans, der lytter til dem i podcasten ’Fredagspodden’, som er én af Sveriges største podcasts. Her diskuterer de to værter blandt andet forhold og hverdagsgrublerier – og sisterhood er et tilbagevendende tema, som de også skildrer i triologien ’Two sisters’. Og nu bliver første bog i serien altså NENT Groups næste Viaplay Original.

”Alicia og Vanessa er to karakterer, som ligger os meget nært, og siden den første side blev skrevet, har vi drømt om at se al kærligheden, mørket og angsten komme til live i et TV-drama. Vi er derfor utroligt glade og taknemmelige for denne serie – det er en drøm, som går i opfyldelse”, siger Hannah Widell, mens Amanda Schulman fortsætter:

”Det bliver utroligt spændende at se, hvordan disse fantastiske skuespillere fortolker bogens stærke personligheder, og vi er så ydmyge og glade for den magi, som hele teamet skaber netop nu”, siger Amanda Schulman.

“Vi er meget stolte over at kunne præsentere denne innovative produktion, som er skabt af og om stærke kvinder. ‘Two sisters’ tager én af de vigtigste relationer i livet op; nemlig søsterskab. Selvom serien primært er rettet mod et yngre publikum, addresserer den emner og situationer, som mange kan forholde sig til, så jeg er overbevist om, at ‘Two sisters’ vil nå endnu bredere ud, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group

Produktionsselskabet Yellow Bird har udviklet serien frit baseret på første bog i triologien ’Two sisters’. Optagelserne begyndte i denne uge i Stockholm, hvor hovedrollerne som Alicia og Vanessa spilles af Dilan Gwyn (Love me) og Julia Ragnarsson (Speed blind).

Serien er instrueret og skabt af Julia Lindström med Amy BlackNdiaye som episodeforfatter. Producenterne er Alexia Wennberg, Cecilia Forsberg og Georgie Matthew fra Yellow Bird.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button