TV-Nyt

TVPrisen 2018

tvprisen 2018De nominerede er fundet til de fleste kategorier, når der igen afholdes TVPrisen 27. januar 2018. Der der uddeles i alt priser i 24 kategorier.

Her er TV 2s hovedkanal den mest nominerede enkeltkanal med 36 nomineringer tæt fulgt af DR1 med 34 nomineringer. Tilsammen har TV 2s kanaler opnået 51 nomineringer. Endnu flere nomineringer har DR-kanalerne med 88, mens der er 23 nomineringer til både TV3-kanalerne og Discovery Networks’ kanaler.

For at kunne nomineres skal programmerne være vist første gang i perioden 1. november 2016 til og med 31. oktober 2017. De nominerede i kategorien bedste dokumentar er endnu ikke kendt, men offentliggøres i begyndelsen af januar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Af de otte nominerede tv-serier står TV 2s kanaler for de fem, nemlig miniserien ’Der kommer en dag’, dramaserierne ’Norskov’ (sidste års vinder) og ’Rita’ samt TV 2 CHARLIE-serien ’Mercur’ og TV 2 ZULU-serien ’Perfekte Steder’. DR har to nominerede (’Herrens veje’ og ’Arvingerne III’), og Kanal 5 er nomineret for ’Gidseltagningen’.

Du kan se den komplette liste her

 

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button