Branche-Nyt

TV3Sport.dk i luften i ny version

tv3sportdkTV3SPORT.DK er netop gået i luften i en helt ny version. Det nye TV3Sport.dk er en sammenlægning af TV3Sport og Onside. Det betyder, at brugerne fremover får landets stærkeste, digitale sportsposition samlet et sted. Onside.dk vil stadig fungere som et selvstændigt website, og kan tilgås via onside.dk, men er fra dags dato fuldt integreret med fodboldsektionen på TV3sport.dk.

Den redaktionelle profil har også ændret sig med lanceringen, hvor TV3Sport.dk før kun var videoklips, så er det fra i går også nyheder, artikler, blogs etc. Og dermed alt det, den moderne sportsforbruger forventer at få på et sportssite.

””Vi har store ambitioner for udviklingen af vores digitale platforme. For vores digitale sport er ambitionen at vi skal have landets bedste sportsindholds, oversigter, livescores og Infografikker. Og så arbejder vi med helt nye digitale koncepter, herunder integrerede sociale medie aktiviteter, ligesom det er planen, at vi efter sommeren vil lancere digitale sportsmagasiner, siger Anders Oliver Andersen, digital direktør i MTG TV Danmark.

Kilde: TV3

I samme kategori

Back to top button