TV-Nyt

TV3 Sport sikrer sig flere rettigheder

tv3sport logoTV3 SPORT har netop sikret seerne rettighederne til U21 EM i fodbold til sommer samt en forlængelse af Grand Prix-serien i Speedway.

TV3-kanalerne bliver til sommer hjemsted for årets mest interessante begivenhed i landsholdsfodbold, når Cornelius, Okore, Amankwa, Højbjerg og co i juni måned i år skal kæmpe om EM-titlen og kvalifikation til OL i Rio. Og Danmark hører absolut hjemme i den europæiske top med vores U21-landshold. Danmark kvalificerede sig til EM med 8 sejre, to uafgjorte kampe og ingen nederlag. Målscoren lød på 37-9 og Danmark var dermed det mest scorende landshold i EM-kvalifikationen, hvor DK mødte lande som Rusland, Bulgarien, Slovenien, Estland og Andorra.

Sommerens EM-slutrunde i fodbold afvikles fra den 17. til den 30. juni i Tjekkiet. Danmark skal i den indledende gruppe møde værtsnationen, Tyskland og Serbien. Og Danmark skal faktisk spille åbningskampen den 17. juni mod Tjekkiet! 1. og 2. pladsen i EM-gruppen går direkte i EM-semifinalerne, hvor de potentielle modstandere fra den anden gruppe er England, Italien, Portugal og Sverige. Turneringen tjener også som kvalifikation til OL i Rio i 2016.

TV3 kanalerne har også sikret sig fortsat at kunne levere det bedste motorsport i mange år fremover. Sidste år blev Formel 1 forlænget frem til 2018, og nu er der kommet papir på forlængelser af Nascar, Rallycross og Speedway, så også de begivenheder vil være at finde på TV3’s kanaler frem til i hvert fald udgangen af 2018.

Også atletikkens Formel 1-turnering, den såkaldte Diamond League, hvor verdensstjernen Usain Bolt og en masse andre topatleter huserer, er forlænget til udgangen af 2018, ligesom håndboldens EHF-turnering, hvor blandt andre Skjern og Team Tvis Holstebro deltager i foråret, er indkøbt og sikret helt frem til 2020. .

”TV3 SPORT er sammen med TV3+ den førende leverandør af topsport til danskerne. Og det understreger vi endnu engang med købet af disse rettigheder. U21-slutrunden i fodbold er den mest spændende slutrunde set med danske øjne siden A-landsholdet deltog i EM i 2012. Og seerne kan glæde sig til at se vores kompetente fodboldredaktion dække en slutrunde”, siger sportschef for TV3 SPORT, Peter Nørrelund.
.
De seneste rettighedskøb kommer efter et år, hvor MTG har forlænget rettighederne til UEFA Champions League, Superligaen, Europatouren i golf, Champions League håndbold og Formel 1.

”Vores seere skal kunne stole på, at vi leverer den sport, de gerne vil se, og at det er sport fra øverste hylde. Det synes jeg også, at vi har ført bevis for gennem mange år. Vi lægger vores kræfter i at sikre de ting, som vi ved kunderne efterspørger – og de seneste indkøb synes jeg i den grad understreger vores ambitioner”, siger Peter Nørrelund.

I samme kategori

Back to top button