TV-Nyt

DR sikrer sig et par U21 EM kampe fra TV3 Sport

Bedste Billigste TV pakker fodboldNår de danske fodboldherrer løber på banen til åbningskampen ved EM for U21-landshold mellem Tjekkiet og Danmark den 17. juni, vil seerne på DR1 også kunne følge med fra Prag.

Da rettighederne for nogle måneder siden var til salg, var det TV3 Sport, der sikrede sig retten til at sende samtlige kampe, men DR og TV3 Sport er nu blevet enige om, at DR kan vise mindst to af Danmarks kampe ved slutrunden direkte. Udover åbningskampen viser DR1 også Danmarks tredje kamp – mod Serbien – sankthansaften den 23. juni.

Fire hold kvalificerer sig videre fra EM til De Olympiske Lege i Rio i 2016, og skulle Danmark nå EM-finalen den 30. juni, har DR og TV3 Sport aftalt, at finalen bliver sendt på DR1.

Bliver ekstra stort
”Seerne på DR3 har det seneste år kunnet følge Danmarks stærke U21-hold i en række kampe, men ved EM bliver det ekstra stort. Derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med TV3 Sport, som betyder, at DRs seere kan følge med i, hvordan det går Jannik Vestergaard, Pierre Emile Højbjerg, Jores Okore og alle de andre markante profiler på holdet,” siger chefkonsulent Jan Rosendal fra DR Medier, der forhandler sportsrettigheder for DR.

Hvem der præcis kommer med på U21-landsholdet ved EM, bliver først offentliggjort i begyndelsen af juni.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button