TV-Nyt

TV3 Sport sætter fokus på AGF

tv3sport logoSelv om nedrykningen til NordicBet ligaen er tung for AGF, så mister de dog ikke tv-dækning på den konto. TV3 Sport melder nemlig, at kanalen vil sende alle AGF kampe i den næstbedste række.

AGF får derfor faste spilletidspunkter, så det passer ind på TV3 Sports sendeplan. De spiller således søndag klokken 15.30 eller torsdag klokken 19.00.

– Med den store fanskare og bevågenhed, AGF har, er det attraktivt for os, at vise AGF’s kampe. Og det er ikke blevet mindre interessant, efter at Morten Wieghorst og Jacob Nielsen er kommet til. Det bliver spændende at følge det projekt, klubben har sat i gang for at komme tilbage i Superligaen, siger Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef hos TV3 Sport i en pressemeddelelse.

– Det er glædeligt, at alle vores kampe i NordicBet Ligaen bliver tv-transmitteret. Vi mærker stor interesse for de forandringer, der i øjeblikket sker i klubben, og den nye aftale med Viasat vil kun forstærke dette. Samtidig hilser vi også de to faste spilletidspunkter velkommen. For alle de fans, samarbejdsparterne m.fl., der ønsker at følge os, bliver det nemmere at langtidsplanlægge, når de ved, at vores kampe enten vil blive spillet søndag kl. 15.30 eller torsdag kl. 19.00 – uanset om det er ude- eller hjemmebane, siger kommerciel direktør i AGF, Jørn Klinge, til AGF’s hjemmeside.

AGF åbner sæsonen på hjemmebane mod FC Roskilde 27. juli.

Kilde: TV3 Sport / Ekstra Bladet

I samme kategori

Back to top button