Net-TV

TV3 og TV3 PULS til Waoo kunder uden prisstigning

waoo-logoWaoo! og Viasat er blevet enige om at give tv-kunder hos Waoo! de to populære Viasat-kanaler TV3 og TV3 PULS året ud, uden at prisen på pakkerne stiger.

Waoo! har lukket en aftale med Viasat, som giver tv-kunder adgang til Viasats to danske kvalitetskanaler i tv-pakkerne Lille, Favorit og Stor. Kanalerne vil være at finde i Waoo!’s tilbud allerede fra onsdag den 1. juli 2015.

Med de nye kanaler følger fuld afgang til digitale tjenester såsom tv-arkiv, start forfra og pause på tv-boksen samt Waoo! Web TV til alle kunder, så de også kan tage de nye kanalerne med sig ud af hjemmet på computer og iPad.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Viasat er Danmarks måske vigtigste kommercielle indholdsleverandør, og vi ved, at der er mange kunder, som vælger leverandør efter, om Viasats kanaler er med i deres tv-pakker. Vores samarbejde på tv til fiberbredbåndskunder i foreninger har været en stor succes, og det er en rigtig god nyhed for fiberselskaberne og Waoo!, at vi nu har lukket denne strategisk vigtige aftale, som gør det muligt for os også at tilbyde TV3 og TV3 PULS i vores tv-pakker til private fiberbredbåndskunder”, siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo!

Det er en del af aftalen mellem Waoo! og Viasat, at kunderne ikke skal betale ekstra for de to nye, populære kanaler i resten af 2015. De to parter er yderligere blevet enige om at gøre Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat Crime og Playboy TV til del af Waoo!’s a la carte kanaler på tv-boksen.

 

”Vi er optaget af, at alle skal have adgang til vores tv-kanaler. Det er vigtigt for danskerne og for vores samarbejdspartnere, herunder også TV-annoncører. Vi er rigtig glade for den nye aftale med Waoo!, idet den gør det muligt for yderligere 80.000 husstande at se vores kanaler med blandt andet MasterChef og Robinson Ekspeditionen i knivskarp kvalitet på fibernettet. Aftalen er ikke kun en god nyhed for vores seere, men den er også er kommercielt interessant for annoncører, da de kommer i kontakt med 80.000 nye, købestærke husstande, idet MTGtv’s samlede kanaludbud på 8 tv-kanaler nu kan ses af mere end 90% af alle danskere”, siger adm. direktør i MTG Danmark, Kim Poder.

”Vi er optaget af, at alle skal have adgang til vores tv-kanaler. Det er vigtigt for danskerne og for vores samarbejdspartnere, herunder også tv-annoncører. Vi er rigtig glade for den nye aftale med Waoo!, idet den gør det muligt for yderligere 80.000 Waoo!-kunder at se vores kanaler med blandt andet Master Chef og Robinson Ekspeditionen i knivskarp kvalitet på fibernettet”, siger adm. direktør i MTG Danmark, Kim Poder.

Waoo!’s kunder på privatmarkedet vil fortsat kunne vælge Viasats egne tv-pakker Viasat Basis, Mellem, Total og Sport sammen med Waoo!’s fiberbredbånd og telefoni. Og Waoo!’s foreningskunder, som allerede i dag har Viasat-kanalerne i deres Waoo! tv-pakke, kan glæde sig til, at de kan tage kanalerne med ud af hjemmet på computer og iPad og benytte tv-arkiv, pause og start forfra på deres Viasat-kanaler via tv-boksen.

Den nye aftale betyder, at de to kanaler når ud til henholdsvis 82,2 procent (TV3) og 66,7 procent (TV3 PULS)* af de danske husstande. Den samlede portefølje af TV-kanaler fra MTGTV kan nu ses af mere end 90% af alle danskere.

Waoo!’s nuværende kunder har fibernet hos en række af landets førende fibernetselskaber, der når ud til 275.000 aktive kunder i Midtjylland, Nordjylland, på Fyn, Sjælland og snart også på Bornholm. Den typiske kunde er den klassiske kernefamilie med to voksne og børn, som bor i privat bolig.

Kilde: Waoo / TV3

I samme kategori

Back to top button