ViasatBranche-Nyt

TV3 lancerer 2 TV3 Sport kanaler

tv3sport logoTV3 Sport er som ventet navnet på Danmarks nye, store tv-sportsbroadcaster, som fra og med den 7. januar årligt vil sende mere end 8000 timers livesport til danske tv-seere. MTG/Viasat har i dag hold pressemøde om planerne som er blevet aktuelle efter MTG’s køb af TV2’s aktiepost i TV2 Sport. TV 2 Sport relanceres i dag under navnet TV3 Sport 1. Yderligere lanceres allerede den 5. februar endnu en ny sportskanal, TV3 Sport 2.

Dermed kan MTG og Viasat præsentere en hidtil uset række af sportsrettigheder samlet hos en broadcaster i Danmark, og seerne kan på TV3 Sports kanaler forvente at få alt det bedste tv-sport, præsenteret af de bedste og mest dedikerede værter og journalister.

Sport på 5 kanaler

tv3 sport1 hd logo
TV3 sport1 HD logo

Fremover vil TV3 Sport levere sport på kanalerne TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, TV3+, Viasat Golf og TV3 Sport Premier League. TV3 Sport Premier League ophører dog med udgangen af indeværende sæson.

”Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig,” siger TV3 Sport-chef, Peter Nørrelund.

Udover de fem flowkanaler, som sender masser af sport, leverer TV3 Sport også en masse indhold til webtjenesten Viaplay, som på nettet har alle rettighederne fra de fem kanaler plus en masse andet sportsindhold, film, serier og meget mere.

”Hos Viasat er vi meget stolte over at kunne døbe endnu et par spændende sportskanaler og byde dem velkommen i vores perlerække af topkanaler. Med TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, Viasat Golf, TV3 Sport Premier League og naturligvis TV3+ har vi alt det bedste på vores parabolplatform,” siger Viasat-direktør Jette Nygaard-Andersen og tilføjer, at Viasat også har kanaler, der byder på det bedste spanske, italienske og hollandske fodbold.

Samlet set gør nyheden TV3 Sport til Danmarks suverænt største sportsleverandør til danskerne, og det glæder sportschef Peter Nørrelund.

”Vi føler os privilegerede over at få lov at lege med så mange sportsrettigheder på så fine kanaler. Vi vil nu gå i gang med at udvikle kanalerne yderligere, og som altid vil vi gøre vores ypperste for at levere det bedste setup omkring rettighederne,” siger Peter Nørrelund, som garanterer høj produktionskvalitet og de bedste folk på posterne. “Vores værter, eksperter og journalister glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og uanset om det er Champions League, Premier League, Superliga, håndbold, tennis, NFL, Formel 1 eller nogle af de mange andre rettigheder, vi skal behandle, vil vi levere topprodukter,” lover Peter Nørrelund.

– Om en uges tid tager vi til Liverpool. Vi har forhandlinger med Sky Sports om et formaliseret samarbejde, fortæller Peter Nørrelund desuden Ekstra Bladet.

TV3Sport.dk er også aktiveret dog endnu bare med en info side.

TV3 Sport 1 vil få den samme distribution som TV2 Sport. Der forhandles pt. om distributionen af TV3 Sport 2.

TV3 Sport 2 får WTA tennis og fra sæson 2013/14 også Premier League. Distributører kun med TV3 Sport 1 får således ikke adgang til de seneste sportsrettighedsindkøb MTG/Viasat har lavet.

TV3 Sport 1
Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League fodbold, Superligafodbold, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

TV3 Sport 2
Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

TV3 Sport Premier League/HD
24 timers fodboldkanal med den engelske Premier League som omdrejningspunkt. TV3 Sport Premier League ophører med udgangen af indeværende sæson. Herefter Premier League på TV3+ og TV3 Sport 2.

TV3+
Underholdningskanal med masser af premium-sport som Champions League, Premier League, Superliga, Boksning, Formel 1. Det igangværende NFL Playoff og Super Bowl 2013.

Viasat Golf
Premium-golfkanal med alt fra golfens verden.

Viaplay: Webtjeneste med sport, film og TV. Alle ovenstående rettigheder plus spansk, italiensk og hollandsk fodbold.

TV3 Sport
Produktionsselskabet bag produktioner til TV3 Sport1, TV3 Sport 2, Viasat Golf, TV3+, TV3 Sport Premier League mv.

Kilde: TV3 presse

I samme kategori

Back to top button