TV-Nyt

TV2 i efteråret

tv2 logo2013TV2 mener at det har en stærk programflade på vej i efteråret med nye programserier – både i primetime og i den sene aftenflade – samt nyklassikere og nye sæsoner af de største TV 2-hits.

TV 2 byder på en mangfoldig palet bestående af bl.a. 12 nye afsnit af "Lærkevej", de nye programmer i primetime "Hva' bruden ikke ved", "Restaurant i stuen" og "For fed til forsvaret", nye sæsoner af "Vild med dans", "Bingo Banko", "Stjernerne på Slottet" og live-comedy samt den meget roste dokumentarfilm "Armadillo".

– Efterårsplanen er en ambitiøs plan, hvor det bl.a. handler om at bygge de nye hits, vi har skabt, op til at blive endnu stærkere. Efterårsplanen har f.eks. fokus på stærke live-programmer fredag og lørdag samt på nye programmer i den sene aftenflade. Og naturligvis byder TV 2 i efteråret på en god blanding af helt nye programserier og af de stærke klassikere, der løbende fornys, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

I den sene aftenflade byder TV 2 på tre nye programserier. Her kan man glæde sig til "Natholdet", et satirisk late night-show med Anders Breinholt, samt reportageprogrammerne "Station 2: Politirapporten" og "Skagen amok".

Nyklassikere vender tilbage…
TV 2 byder også på flere nyklassikere i efteråret. Blandt andet vender TV 2s successerie "Lærkevej" tilbage med 12 nye afsnit, og det bliver vildere, friskere og sjovere end nogensinde før, lover seriens redaktør, Søren Frellesen.

"Bingo Banko" er også klar til at genindtage de danske hjem med den største lørdagssucces på dansk tv i fem år, ligesom fredag aften igen byder på live-comedy i "Live fra Bremen" og talkshowet "Aloha!".

Og så kan seerne på TV 2 desuden glæde sig til succesen "Stjernerne på Slottet", der vender tilbage med nye, spændende deltagere, ligesom den gribende dokumentarserie "Ultimatum" og "Danmark ifølge Bubber" kommer med nye afsnit.

… ligesom de store klassikere
Efteråret byder også på underholdningsflagskibet "Vild med dans" med nye kendte deltagere og med en ny kvindelig vært. Klassikerne tæller også TV 2-successer som "Hvem vil være millionær?", "Station 2", "Alarm 112", "Liebhaverne", "Desperate Housewives", "Dagens mand", "Operation X", "TV 2 dok." og "Basta" i en fornyet udgave.

I samme kategori

Back to top button