Branche-Nyt

Her er tv-udbydernes bedste tv-pakke tilbud november 2019

Selv om streamingtjenester fylder mere og mere, så holder vi her på DIGITALT.TV løbende øje med tv-markedet og tv-pakke priserne.

Her i november 2019 har vi kigget lidt på de aktuelle tilbud, og det er pt. særligt Boxer og Viasat, der forsøger at lokke kunder til med gode tilbud. Begge tv-udbydere kører lige nu med særlige tilbud med rabat i de første seks måneder. Vi omtaler også et Waoo tilbud.

Så er du f.eks YouSee eller Fullrate TV kunde lige nu og overvejer skift pga Discovery Networks kanalerne forsvinder, så er vores artikel nedenfor måske oplagt til dig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boxer TV – spar 100 om måneden

Hos Boxer TV er der lige pt. tilbud på tv-pakkerne Flex 8 og Boxer Max. Begge tv-pakker kan fås med 100 kroners rabat / måned i de første seks måneder.

  • Flex 8 pakken: 292,- (392,- efter 6 måneder)
  • Boxer Max pakken: 499,- / måned (599,- efter 6 måneder)
    (Inkl Viaplay Film og serier, TV 2 Play og Dplay adgang inklusiv)

Tilbuddet gælder t.o.m. 31/3-2020 og forudsætter, at du ikke har været Boxer-kunde de seneste 6 mdr.

Viasat Total pakken – spar 220,- / måned

Hos satellit-tv udbyderen så er det den store Viasat Total pakke, der har den største besparelse. Her kan du spare 220,- pr. måned i forhold til normalprisen.

Prisen forudsætter abonnement i 6 mdr. og tilmelding til Betalingsservice, ellers 35 kr. pr. faktura. Gælder husstande uden Viasat parabol-abonnement de seneste 6 mdr.

Waoo to måneder til 0,-

Hos Waoo forsøger man at trække kunder til med at lokke med den store Viasat Stor pakke (64 kanaler) til 0,- de første to måneder. Derefter koster pakken 599,- eller 619,- / måned, alt efter om du vil have deres tv-boks med.

Den store pakke inkluderer også Viaplay Total streaming. Man kan skifte til en mindre tv-pakke hos Waoo. Det koster dig ikke noget, hvis du vil skifte til en anden pakke efter de første 2 måneder.

Forudsætter Waoo Fiber. Omkostning hertil ikke medregnet.

Skal vi samle op, så er der altså reelle besparelser at hente. Op til 1.320,- hvis vi tager Viasat Total pakken som eksempel.

Hvad så når de 6 måneder er gået?

Synes du, at det bliver for dyrt efter de seks måneder, så husk at sig dit abonnement op. Du kan, ved at ringe med din opsigelse og angive prisen som årsag, prøve at prutte lidt om prisen og måske fortsætte dit abonnement til en nedsat pris.

Husk at du kan benytte vores TV-Pakke guide til at finde de bedste muligheder ud fra dine kanalønsker.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button