WaooCanal DigitalViasatNorlysYouSeeStofaHDTV

TV-udbydere med Ultra HD kanaler/udstyr

Viasat Ultra HD udbydere guideUltra HD tv-kanaler er endnu i sin spæde begyndelse. I Danmark har vi kun en enkelt kanal, nemlig sportskanalen Viasat Ultra HD. Den sender kun live sport i meget begrænset omfang, og skal du se den, så kræver det, at din tv-udbyder tilbyder kanalen / modtageudstyr, der kan modtage den.

I denne artikel har vi lavet en status på udvalgte danske tv-udbydere, i forhold til om de tilbyder Ultra HD kanaler og har modtageudstyr, der er Ultra HD parat.

Ultra HD TV-Kanal/Udstyr Udbyder oversigt

YouSee TV Stofa TV Waoo TV Canal Digital TV Viasat TV Boxer TV Fullrate TV Telia TV
Viasat Ultra HD tilgængelig Ja Ja  Ja
Ultra HD TV-boks mulighed Ja  Ja
Ultra HD på Ultra HD TV (indbygget tv-tuner) Ja Ja Ja

Stofa har bekræftet, at de har en Ultra HD tv-boks på vej. Mest sandsynlige tv-udbydere, der kunne komme ombord på Ultra HD vognen inden alt for længe, vil være YouSee og Canal Digital. Der er pt. ikke kapacitet på det terrestriske sendenet (Boxer) til Ultra HD.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi håber naturligvis, at der sker noget på Ultra HD fronten i den kommende tid og opdaterer løbende denne artikel. Skriv gerne en kommentar, såfremt du har opdateringer, vi skal være opmærksom på, eller bare generelt har en kommentar omkring Ultra HD udviklingen.

Ultra HD Sport via streaming

Viasat Ultra HD Sport er begyndt at være tilgængelig på streamingtjenesten Viaplay Total Reklame-link, hvor man hidtil har kunnet se Ultra HD streams fra Monaco’s Formel 1 Grand Prix og Champions League finalen. Kræver Chromecast Ultra og hurtigt bredbånd.

I samme kategori

Back to top button