Når støvet har lagt sig

| lørdag 01. feb, 2020 10:20 | opdateret 01. feb, 2020 kl. 10:37 | 0 Kommentarer
- Ny dansk DR1 dramaserie har premiere 2. februar
Når støvet har lagt sig DR1

'Når støvet har lagt sig' har premiere 2. februar. (Foto: Jason Alami)

DR1 har 2. februar premiere på deres nye danske dramaserie der har titlen Når støvet har lagt sig.

Serien undersøger de menneskelige relationer og reaktioner hos en række forskellige mennesker, der bliver rystet i deres daglige liv og selvforståelse, efter at terroren rammer midt i København.

Gennem otte forskellige karakterer folder serien ud, hvordan vi som mennesker kæmper med fællesskaber og sammenhængskraft både i de helt nære familierelationer og på det samfundsmæssige plan.

Serien bruger samtidig terror som en katalysator, der belyser, hvordan vi som mennesker er forbundet på godt og ondt – om vi vil det eller ej.

Fra en 8-årig pige til en 85-årig mand, fra en hjemløs til en justitsminister, trækkes der tråde, som illustrerer, hvor kompleks og uforudsigelig verden kan være. Og hvordan vi konstant påvirker hinanden, uden vi nødvendigvis er bevidste om det.

Hvem er med i Når støvet har lagt sig på DR1?

Skuespillerne bag de otte hovedkarakterer er Karen-Lise Mynster, Jacob Lohmann, Henning Jensen, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen og Viola Martinsen. I øvrige bærende roller ses Filippa Suenson, Lotte Andersen, Hadi Ka-koush, Julie Agnete Vang og Adam Brix.

Læs mere om de otte hovedkarakterer her

Seriens to forfattere er Ida Maria Rydén og Dorte Høgh, mens den konceptuerende instruktør er Milad Alami.

’Når støvet har lagt sig’ får premiere på DR1 søndag den 2. februar klokken 20.00 og vises ni søndage frem. Episoderne sendes søndage klokken 20.00 på nær episode 5, der vises søndag den 1. marts klokken 21.15. Fra episode 2 vises afsnittene hver fredag på DRTV.

Når støvet har lagt sig
DR1 har 2. februar premiere på deres nye danske dramaserie der har titlen Når støvet har lagt sig. Serien undersøger de menneskelige relationer og reaktioner hos en række forskellige mennesker, der bliver rystet i deres daglige liv og selvforståelse, efter at terroren rammer midt i København. Gennem
2 feb 2020 20:00
DR1 DR TV

Når støvet har lagt sig (1:10) DR1 DR TV
Danske, Drama Serie
10 Afsnit

Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om