Først til verdens ende

I et nyt, storslået eventyr rejser fem par fra Odense til Singapore – helt uden fly, mobiltelefoner og kreditkort. Med intet andet på lommen end et verdenskort og kontanter skal de på første etape finde vej. De drager af sted for at blive klogere på verden, men også hinanden

Kan kæresteparret genfinde gnisten? Kan soldaterkammeraterne opbygge et venskab uden for Forsvaret? Og kan far og søn nå at finde ind til hinanden, inden de flytter hver for sig? Søstrene glæder sig til mere tid sammen, og det gør ægteparret også, men hvem kommer ‘Først til verdens ende’?

Det blev Kæresterne Nicolaj og Stephanie, der vandt konkurrencen. De to er stadig sammen og planlægger at få børn sammen. Læs mere på TV 2 her

TV 2 har endnu ikke oplyst om hvad tidsforskellen mellem de to par der endte med at dyste om præmien.

De fem par der deltager i Først til verdens ende

Første etape af rejsen går fra Odense til Venedig, og du kan se med fra 31. marts på TV 2 og TV 2 Play.

Anden etape: Venedig – Delfi sendes 7. april

Med 11.000 kilometer til Singapore skal de fem par videre fra Venedig til rejsens andet checkpoint, Delfi i Grækenland.

Der er ingen tid til store diskussioner, for det par, der kommer sidst til den græske by, bliver elimineret fra konkurrencen og må opgive drømmen om at nå hele vejen til Singapore.

To par vælger at rejse over Østeuropa. Et valg, der får store konsekvenser.

Og så er et tredje par så bange for at ryge ud af konkurrencen, at de vælger at bruge en meget stor del af deres rejsebudget på at nå i mål.

Tredje etape. Delfi – Baku sendes 14. april

Med trygge Europa i bakspejlet sætter de fire resterende par kurs mod øst og Baku i Aserbajdsjan.

Fjerde etape. Baku – Tasjkent 21. april

På fjerde etape må parrene krydse Det Kaspiske Hav og begive sig på tværs af det centrale Asiens golde sletter mod Tasjkent i Usbekistan. Flere af parrene har desperat brug for at tjene penge, og mens Kim og Carsten skovler kamellort, finder Marco et arbejde, der giver ham en oplevelse, han havde drømt om hjemmefra.For Johanne og Josefine bliver mødet med Centralasien et grænseoverskridende kulturmøde, og i smukke Samarkand finder Stephanie og Nicolaj tid til et stævnemøde på ægte usbekisk maner.

Femte etape: Tasjkent – Chengdu 28. april

Den eventyrlige rejse fortsætter mod øst til Kina – en milepæl for de fire par. På femte etape drager de dybt ind i det enorme land til millionbyen Chengdu. Men før de lægger det centrale Asien helt bag sig, fører vejen ud af Kasakhstan flere af parrene gennem et snedækket skisportssted i byen Almaty. Og mens Kim og Carsten får opfyldt en livslang drøm i Kina, så får Stephanie og Nicolaj store problemer med det kinesiske sprog. Fremme ved målstregen i Chengdu har et af parrene lagt betydelig afstand til de nærmeste forfølgere.

Sjette etape: Chengdu – Ninh Binh 5. maj
Eventyret fortsætter mod eksotiske Sydøstasien, for nu skal parrene ræse til Ninh Binh i det nordlige Vietnam. Og her bliver fire par til tre, for det par, der kommer sidst i mål, må forlade konkurrencen. Truslen om eliminering stresser alle, og det får store konsekvenser for det førende par, Kim og Carsten. Claus sætter sin lid til Marco, der før har backpacket i Vietnam, og søstrene Johanne og Josefine tager en vovet, men nødvendig beslutning, der skal få dem tilbage i ræset.

Syvende etape: Ninh Binh – Koh Chang 12. maj
De tre sidste par er nu tættere på Singapore og det endelige mål, men først går turen til tropeøen Koh Chang i Thailand gennem støjende vietnamesiske storbyer og ud i den vilde cambodjanske natur. Efter næsten seks ugers eventyr tager et af parrene hul på en snak om fremtiden, og mens et andet par har problemer ved grænsen mellem Vietnam og Cambodja, så vælger det tredje par en helt anden vej end de to andre.

Ottende og sidste etape: Koh Chang – Singapore 19. maj
Seks uger er gået, siden fem par rejste fra Odense mod Singapore. De har krydset mere end 12.000 kilometer gennem ørkener, sneklædte bjerge og tropiske jungler – uden at tage et eneste fly. Fem par er blevet til tre, og nu venter den sidste og altafgørende etape gennem Thailand og Malaysia til målet i Singapore. Et af parrene er langt efter de andre og må satse alt på at indhente dem, for det par som når hurtigst til Singapore vinder præmien på en kvart million kroner. Hvem kommer først? Og hvem snubler på målstregen?

31 mar 2020 20:00
TV 2 TV 2 Play

Først til verdens ende TV 2 TV 2 Play
Underholdning

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close