TV Pakker

TV Sport prissammenligning – TV-pakker og Streaming

Er du til sport på TV, så er det samtidigt noget af det dyreste indhold at se. TV-rettighederne til sport er steget voldsomt i pris i de sidste mange år. Det koster kassen at købe rettigheder til Formel 1, Champions League, Premier League osv, og de penge skal i høj grad hentes hjem hos dig.

Vi går i denne artikel efter sporten på tv-kanalerne TV3+,TV3 Sport, TV3 Max, TV 2 Sport, TV 2 Sport X, 6’eren, Canal9, Eurosport 1/2, Kanal 5, TV 2, Xee. På Streaming ser vi på Viaplay Total, Eurosport Player og TV 2 Play.

Hvad er mulighederne og hvad koster det?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV Sport via Boxer TV, YouSee og Streaming

TV-Sport Boxer Flex 8

TV Sport via Boxer TV – TV3+,TV3 Sport, TV3 Max, TV 2 Sport, 6’eren, Canal9, Eurosport 1/2

Vi har valgt alle 8 kanaler, der typisk sender sport. Eftersom Boxer Flex 8 er med 8 valgfrie kanaler, så passer det meget godt, omend mange måske også gerne vil have TV 2 Sport X, som også sender sport. Kanal 5 sender landskampe, så den kan også være af interesse for nogle, mens Xee er et must hvis du er til Premier League, da de har halvdelen af tv-kampene.

Så evt. kan man bytte én eller flere kanaler ud for at få disse.

Alle kanalerne sender i HD hos Boxer, så du får altså fornuftig billedkvalitet for pengene.

Boxer Flex 8:

No items found
 

Boxer Flex 8 + ekstra kanaler (TV3+,TV3 Sport, TV3 Max, TV 2 Sport, TV 2 Sport X, 6’eren, Canal9, Eurosport 1/2, Kanal 5, TV 2, Xee): 585,- / måned

Boxer tilbyder også Flex løsning med mulighed for at købe enkelt kanaler, men det bliver for dyrt sammenlignet med Flex 8, hvis man ikke kan nøjes med meget få kanaler.

TV Sport StreamingnyTV Sport via Streaming – Viaplay Sport, Eurosport Player og TV 2 Play

Med abonnement på de tre tjenester Viaplay, Eurosport Player og TV 2 Play, så er du dækket godt ind på sportsfronten. Vi har ikke taget TV 2 med i forhold til TV 2 Play, kun TV 2 Sport og TV 2 Sport X.

Viaplay Total + Eurosport Player + TV 2 Play Favorit + Sport (reklame abo varianten):
449 + 129 + 159 = 737,- / måned

Det er altså væsentligt dyrere at streame sporten end tv-pakker. Du får dog også adgang til større udvalg fordi der er sport på tjenesterne du ikke kan se på sports tv-kanalerne. F.eks. frit valg af Bundesliga kampe, La Liga med videre.

I samme kategori

Back to top button