Streamingnyt

TV-pakken via streaming bliver dyrere i USA – YouTube TV laver prishop

På det amerikanske marked for tv-pakker er der flyttet en del kunder fra kabel-tv over på streaming, hvor der på det amerikanske marked er flere udbydere. Én af disse er YouTube, der med deres YouTube TV, har skaffet sig en del kunder, siden lanceringen i starten af 2017.

Man startede med et forholdsvis smalt udbud af kanaler til en matchende konkurrencedygtig pris naturligvis. Siden da er der kommet flere kanaler til, og prisen er steget. Senest har YouTube TV netop annonceret en væsentlig prisstigning på 100,- / måned. Det efter, at man tilføjer en række nye kanaler til sit udbud, hvor kunderne altså ikke frit kan sammensætte deres tv-pakke.  Der er kun den ene pakke.

Prisen stiger med den seneste prisstigning fra $50 til $65 / måned, altså omkring 430,- danske kroner. Da YouTube TV blev lanceret var det med en pris på $35.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Én af de konkurrerende tjenester til YouTube TV, Fubo TV, har fulgt op med deres egen prisstigning fra $60 til $65, altså samme pris som YouTube TV.

Så hvor streaming af tv-pakken for mange amerikanere i starten var en vej til en billigere tv-regning end hos kabel-tv udbyderne, så er man efterhånden på vej tilbage til “gamle dage”. Traditionelle ufleksible store tv-pakker, hvor man betaler for en masse kanaler, man måske ikke ser.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button