TV-Nyt

TV 2 vil også jagte skatte i Sæt pris på dit hjem

Sæt pris på dit hjem tv 2DR har i et stykke tid haft programmer som Skattejægerne, Antikdysten osv. Nu vil TV 2 også være med. De har mandag 6. januar premiere på et helt nyt boligprogram, ”Sæt pris på dit hjem”, der har fokus på de ukendte ’skatte’, som findes i mange hjem. 

I den nye programserie følger seerne professionelle opkøbere, der går på jagt i danske hjem og afgiver hemmelige bud på alt, hvad de finder interessant.

Intet er helligt, for alt er til salg – og skuffer, skabe, lofter og lader bliver endevendt. Ud over at grave skatte frem giver de tre opkøbere i hvert program gode ideer og inspiration til, hvordan man kan bruge de gamle ting igen.

Hvert program afsluttes med en stor budrunde, hvor ejeren af huset og de tre opkøbere mødes til en kamp om priserne. Opkøberne presser hinanden op, og der gives håndslag på salget eller takkes nej – for i sidste ende er det sælger, der afgør, om prisen er god nok til, at tingene skal gå videre og gøre glæde i et nyt hjem.

kal flytte sammen med kæreste – og af med en masse ting …
Værten i ”Sæt pris på dit hjem” er Mattias Hundebøll, og i premiereprogrammet tager han med tre opkøbere en tur til Nordsjælland – nærmere betegnet Ølstykke.

Her bor 75-årige Jørgen, som skal flytte sammen med sin kæreste, så han skal skille sig af med en masse af sine ting. Og det vil programmets tre opkøbere meget gerne hjælpe ham med.

Møbelmanden Thomas er i sit es, for han spotter patinerede møbelklassikere alle vegne, mens Rikke finder små spøjse ting, der “virkelig kan noget”, som de andre ikke umiddelbart kan forstå.

Kim er fascineret af de mange udstoppede fugle, som er lette at sælge videre for tiden, men spørgsmålet er, om han får dem med hjem.

16 værelser med arvegods
I det program, der sendes mandag 13. januar, gælder det for de tre opkøbere om at have øjne på stilke, når de går på jagt i det gamle mejeri ved Nibe.

Her har samleren Flemming nemlig fyldt 16 værelser med arvegods, og der er alt fra gamle lokomotivlamper og skibsklokker til en designstol og guldsmykker.

Flemming synes, det er på tide, at tingene bliver omsat til penge, da han gerne vil have datteren, Sara, med til USA og besøge fætter John.

I budrunden kæmper både Flemming og datteren en venskabelig kamp om prisen med opkøberne Lars, Maria og Kim.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button