TV-Nyt

TV 2 værtsnavne nyt

TV 2 værter nye job
Foto: TV 2

Morten Ankerdal siger Go’ morgen

TV 2 SPORT-vært Morten Ankerdal skifter pr. 1. februar 2018 – efter decembers ’TV 2 017: De kongelige øjeblikke’ og januars EM i herrehåndbold – til ’Go morgen Danmark’.
Jobbet som ’Go’ morgen Danmark’-vært kombineres med en vis tilknytning til TV 2 SPORT, hvor Morten Ankerdal fortsat vil være vært ved events som VM i fodbold i sommeren 2018 og ved visse håndboldkampe, bl.a. herrelandskampe.

Og netop denne kombination gør stillingen til ”et drømmejob”, som Morten Ankerdal udtrykker det.

– Jeg får opfyldt min passion for sport, og jeg får ’Go’ morgen Danmark’ med alt, hvad det indebærer af møder med mennesker og interviews om deres liv og passion. For mig handler tv om mennesker og skæbner, og det er også et kernefokus i ’Go’ morgen Danmark’. Mødet med mennesker er en afgørende drivkraft i mit arbejde, siger Morten Ankerdal.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kender jobbet indefra
TV 2-værten har flere gange været vikar i ’Go’ morgen Danmark’ (og også i en periode i ’Go’ aften Danmark’), og dermed kender han morgen-tv-jobbet bedre end de fleste.

– Derfor var det heller ikke nogen svær beslutning at sige ’ja’, da jeg blev spurgt, og da det blev muligt at kombinere ’Go’ morgen Danmark’ med en tilknytning til TV 2 SPORT, siger Morten Ankerdal.

Han har gennem årene haft værtsopgaver i mange forskellige programmer, og han betegner ’Go’ morgen Danmark’ som ”en af de sværeste genrer” for en vært.

– Her skal du inden for meget kort tid balancere mellem forskellige indslag og stemninger. Det er udfordrende som vært, men det er samtidig med til at udvikle mig som studievært, siger Morten Ankerdal.

Pr. 1. februar sker yderligere en ændring på ’Go’ morgen Danmark’, hvor Michael Robak stopper som vært. Han er fra februar ansat som redaktør for TV 2 NEWS’ daglige program ’NEWS & Co.’, der har været i luften siden januar 2017 og har sikret nyhedskanalen solid fremgang på hverdage mellem klokken 16 og 18.

Lasse Sjørslev fra TV 2 NEWS til TV 2 Nyhederne i Odense

NEWS-vært Lasse Sjørslev rykker til Kvægtorvet for at blive vært på TV 2s hovednyhedsudsendelse. Han fortsætter desuden som vært på NEWS-magasinet ’Besserwisserne’.

Det er et velkendt TV 2-ansigt, den 43-årige Lasse Sjørslev, der fra 1. februar bliver ny ankermand på landets aktuelt mest sete nyhedsudsendelse, 19 Nyhederne.

Lasse Sjørslev kommer til TV 2s hovedkanal fra TV 2 NEWS, hvor han er studievært på ’NEWS & Co.’ og på det politiske magasin ’Besserwisserne’. Sidstnævnte er en opgave, han fortsætter med at løse sammen med NEWS-værtsjobbet ved landsmøder og andre store politiske begivenheder.

Lasse Sjørslev er uddannet på Berlingske, men har lavet tv de seneste 15 år. Han var blandt de journalister, der i 2006 var med til at igangsætte TV 2 NEWS, hvor han ligeledes har været nyhedsjournalist på Christiansborg, livereporter og morgenvært.

– Lasse Sjørslev er en af de stærkeste mandlige værter herhjemme. Hans profil, bredde, erfaring og popularitet kombineret med et indgående kendskab til danske samfundsforhold og især dansk politik passer perfekt til 19 Nyhederne, som siden september har været landets mest sete nyhedsudsendelse, siger TV 2s nyhedschef, Jacob Kwon.

Troels Mylenberg bliver fra 1. februar 2018 vært på TV 2 NEWS

Den 47-årige afgående udviklingsdirektør og chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, bliver fra 1. februar vært på TV 2 NEWS. Her skal han være fast makker med Janni Pedersen i kanalens populære eftermiddagsprogram ’NEWS & Co.’, ligesom han får opgaver i andre dele af NEWS-fladen.

Troels Mylenberg har en omfattende karriere i dansk journalistik, hvor han især har dækket politik og Christiansborg, bl.a. som reporter og/eller politisk redaktør hos Weekendavisen, Ekstra Bladet, Berlingske og Fyens Stiftstidende. Troels Mylenberg er ligeledes forfatter til flere bøger om politik og om journalistik – og i øvrigt også et par stykker om fodbold – og på TV 2 NEWS er han bl.a. kendt for sin jævnlige medvirken i ’Besserwisserne’ og ’Presselogen’.

– Troels Mylenberg er på mange måder som skabt til TV 2 NEWS. Han er en kæmpestor journalistisk kapacitet, der er dygtig og velbevandret i dansk politik og i væsentlige samfundsforhold, som de udspiller sig i hele landet. Troels Mylenberg favner det, vi vil på TV 2 NEWS, og enhver kan se, at Troels samtidig befinder sig godt på tv, siger TV 2 NEWS’ chefredaktør og kanalchef, Ulla Pors Nielsen.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button