TV-Nyt

TV 2 styrker den tidlige aftenflade

tv2logoI januar lancerer TV 2 en ny tidlig aftenflade med NYHEDERNE 17.00 inkl. regionale nyheder, sports- og vejrnyheder – og med en udvidet ”Go’ aften Danmark” allerede fra kl. 17.20.

– I 2013 fornyer vi vores prime access – indgangen til primetime – hvor vi udvider med flere nyheder, vedkommende programmer og dansk live-tv. Vi har givet tidsrummet mellem 17 og 19 et større serviceeftersyn og vil fra januar introducere et stærkt og sammenhængende tilbud til danskerne i den tidlige aftenflade. Det er et tidsrum, hvor der bliver stor kamp om seerne næste år, og det er en kamp, vi vil gøre alt for at vinde, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.

”Velkommen hjem”
Ifølge Palle Strøm handler det om at byde seerne ”velkommen hjem” fra arbejde til nyhedsoverblik, aktuelle reportager og kommentarer til dagen – det hele live.

– Vi lægger ud med vores nye nyhedsudsendelse kl. 17 med sport og regionale nyheder efterfulgt af det udvidede ”Go’ aften Danmark” fra kl. 17.20. Kl. 17.50 introducerer vi en ny udgave af Vejret, og kl. 18 er der igen overblik og uddybning i NYHEDERNE inkl. regionale nyheder. Kl. 18.25 tager ”Go’ aften Danmark” over igen frem til NYHEDERNE kl. 19. Altså en god vekslen mellem nyheder og aktualitet i den tidlige aftenflade. Serierne, der før har ligget mellem kl. 17 og 18, f.eks. den populære amerikanske serie ”Venner” flytter vi til tidligere på dagen, hvor vi ved, at seriernes kerneseere også ser tv, siger Palle Strøm.

Organiske overgange og et muligt samarbejde med TV 2 Fri
Fladen mellem kl. 17 og 19 vil fremover opleves mere sammenhængende. I løbet af 2013 bliver programmerne udviklet yderligere, og overgangene mellem programmerne bliver mere organiske, forklarer Palle Strøm. Der kigges også lige nu på muligheden for et samarbejde med TV 2s kommende kanal, TV 2 Fri, om indgangen til primetime.

Der er premiere på den nye udgave af NYHEDERNE og ”Go’ aften Danmark” i starten af januar.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button