TV-Nyt

TV 2 starter forfra – Årgang 0 bliver til Årgang 2020

TV 2 vil lave en Årgang 2020 og søger 5 nye familier. TV 2 og Warner Brothers, der producerer serien, er nu på udkig efter kommende forældre til en ny sæson. Betingelsen for at komme i betragtning er at de kommende forældre har termin i løbet af de første tre måneder af 2020.

– Vi har besluttet at starte helt forfra med en ny ‘Årgang 0’, som denne gang hedder ‘Årgang 2020’. Det har vi gjort, fordi ‘Årgang 0’ er blevet en kæmpestor historie for TV 2, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg.

Dokumentarseriens afsnit har i gennemsnit lokket knap en million danskere til tv-skærmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Man være indstillet på at give et indblik i sit familieliv i en ikke-pyntet udgave, der rummer både de gode og de svære tider.

– Man skal have lysten og den generøsitet, at man inviterer os allesammen indenfor til det hele. ‘Årgang 0’ lever af, at man er ærlig og tør at åbne sit liv, uanset hvad det så end måtte byde på, siger redaktøren.

Warner Brothers står for produktionen af ‘Årgang 0’, og producent Jan Bacher Dirchsen leder meget bredt efter familier, der kan gøre os klogere på, hvem den nye generation af danskere bliver.

Det behøver ikke kun at være traditionelle familier med far og mor, der melder sig. Der findes hele 37 forskellige familieformer i dag, og programmet vil gerne være med til at afspejle, at der findes forskellige måder at være forælder på.

– I udgangspunktet udelukker vi ikke nogen som helst. Vi vil også gerne rystes lidt på en god måde i forhold til, at nu gør vi det igen, så vi inviterer alle typer af danskere til at melde sig, siger han.

Interesserede skal dog være bevidste om, hvad det er, de går ind til.

– Man skal være opmærksom på, at vi har en ambition, der hedder 18 år. Lige nu kigger vi på det slutårstal, der hedder 2038, og det er jo på en måde totalt science fiction. Så man skal have lyst til at være i det for the long run, siger Jan Bacher Dirchsen.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button