TV-Sport

TV 2 Sport har premiere på UEFA Europa League og den nye Conference League torsdag aften

TV 2 har overtaget rettighederne til UEFA Europa League og rettighederne omfatter også UEFA Europa Conference League.

Så du kan glæde dig til masser af Europæiske kampe torsdage på TV 2 PLAY, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Der sker under mottoet Alt kan ske på en torsdag!

TV 2 Play giver adgang til 10 kampe fra Europa League og 6 kampe fra Conference League. På TV 2 Play får du også adgang til Målfesten, der er fyldt med højdepunkter og scoringer – både live og on demand.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fire danske hold er med i gruppespillet i de to prestigefyldte turneringer: FC København, Brøndby, FC Midtjylland og Randers FC.

UEFA Europa League / Conference League TV og Streamingguide

Ingen TV-Tider pt.

 

FC Midtjylland-Ludogorets, TV 2 Sport X Europa League 

MC Midtjylland åbner gruppespillet i Europa League hjemme på MCH Arena mod Ludogorets fra Bulgarien. Det bulgarske hold missede Champions League, da det over to kampe tabte til Jon Dahl Tomassons Malmö FF. Men bulgarerne er ellers en svær modstander – de har vundet det bulgarske mesterskab ti sæsoner i træk.

Brøndby IF-Sparta Prag, TV 2 Sport X Europa League 

Brøndby IF åbner det spændende Europa League-gruppespil med en hjemmekamp mod AC Sparta Prag. Sparta Prag er et tophold i Tjekkiet og har bl.a. danske Casper Højer i truppen. Brøndby er i en svær gruppe i Europa League, og det er vigtigt for dem at komme godt i gang med gruppespillet her på hjemmebane i første kamp.

Slovan Bratislava-FC København, TV 2 Sport Conference League

Efter en flot 5-0 sejr hjemme mod Sivasspor er FC København nu klar til europæisk gruppespil – i den nye UEFA Europa Conference League. FCK har fået en rigtig flot start på sæsonen, og Jess Thorup har fundet de spillere, som han vil satse på, og fået organiseret sit hold, så de er svære at spille mod. Alt det får FCK brug for her, hvor de skal op imod mesterholdet fra Slovakiet.

Randers FC-AZ Alkmaar, TV 2 Sport Conference League 

Efter at have imponeret mod tyrkiske Galatasaray er Randers FC nu i Conference League-gruppespillet. Her skal de op imod hollandske AZ Alkmaar i første kamp. Hvor Randers har fået flot start på sæsonen, har det være mere op ad bakke for AZ Alkmaar. Kan Randers starte gruppespillet med en sejr?

TV 2 dækker med nyt værts/ekspert hold

TV 2 fodboldhold 2021
Fotokilde: Twitter Carsten Werge

TV 2 har oprustet og styrket deres fodboldredaktion i forbindelsen med de nye rettigheder, der også omfatter det danske herrelandshold i fodbold fra 2022. Udover de nye ansigtet så skifter Thomas Kristensen rolle i dækningen og bliver fuldtids fodboldkommentator som en del af den nye satsning.

Som de faste fodboldværter møder seerne Camilla Martin, som netop er startet på TV 2s sportsredaktion efter en årrække som fodboldvært på TV3, TV 2s mangeårige og prisvindende sportsvært Morten Ankerdal samt TV 2 SPORTs værtstalent Jesper Amter.

TV 2 har etableret fire stærke kommentatorpar til de mange fodboldkampe: Makkerparrene Thomas Kristensen & Peter Graulund, Henrik Fallesen & Andreas Laudrup, Martin Gottschalk & Kasper Lorentzen samt Morten Glinvad & Jacob Michelsen vil kommentere de danske holds kampe i Europa.

Tv- og PLAY-seerne vil dog møde endnu flere kommentatorer og eksperter i TV 2s fodbolddækning. På ekspertområdet gælder det eksempelvis Flemming Toft, Mads Junker, Morten Bisgaard, Jonas Hebo Rasmussen og Martin Mikkelsen.

På kommentatorfronten er der assistance fra eksempelvis Jacob Prytz, Lars Fink, Jonas Krügermejer, Kenneth Hansen og Mathias Raun.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button