TV-Sport

TV 2 Sport har premiere på UEFA Europa League og den nye Conference League torsdag aften

TV 2 har overtaget rettighederne til UEFA Europa League og rettighederne omfatter også UEFA Europa Conference League.

Så du kan glæde dig til masser af Europæiske kampe torsdage på TV 2 PLAY, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Der sker under mottoet Alt kan ske på en torsdag!

TV 2 Play giver adgang til 10 kampe fra Europa League og 6 kampe fra Conference League. På TV 2 Play får du også adgang til Målfesten, der er fyldt med højdepunkter og scoringer – både live og on demand.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fire danske hold er med i gruppespillet i de to prestigefyldte turneringer: FC København, Brøndby, FC Midtjylland og Randers FC.

UEFA Europa League / Conference League TV og Streamingguide

Ingen TV-Tider pt.

 

FC Midtjylland-Ludogorets, TV 2 Sport X Europa League 

MC Midtjylland åbner gruppespillet i Europa League hjemme på MCH Arena mod Ludogorets fra Bulgarien. Det bulgarske hold missede Champions League, da det over to kampe tabte til Jon Dahl Tomassons Malmö FF. Men bulgarerne er ellers en svær modstander – de har vundet det bulgarske mesterskab ti sæsoner i træk.

Brøndby IF-Sparta Prag, TV 2 Sport X Europa League 

Brøndby IF åbner det spændende Europa League-gruppespil med en hjemmekamp mod AC Sparta Prag. Sparta Prag er et tophold i Tjekkiet og har bl.a. danske Casper Højer i truppen. Brøndby er i en svær gruppe i Europa League, og det er vigtigt for dem at komme godt i gang med gruppespillet her på hjemmebane i første kamp.

Slovan Bratislava-FC København, TV 2 Sport Conference League

Efter en flot 5-0 sejr hjemme mod Sivasspor er FC København nu klar til europæisk gruppespil – i den nye UEFA Europa Conference League. FCK har fået en rigtig flot start på sæsonen, og Jess Thorup har fundet de spillere, som han vil satse på, og fået organiseret sit hold, så de er svære at spille mod. Alt det får FCK brug for her, hvor de skal op imod mesterholdet fra Slovakiet.

Randers FC-AZ Alkmaar, TV 2 Sport Conference League 

Efter at have imponeret mod tyrkiske Galatasaray er Randers FC nu i Conference League-gruppespillet. Her skal de op imod hollandske AZ Alkmaar i første kamp. Hvor Randers har fået flot start på sæsonen, har det være mere op ad bakke for AZ Alkmaar. Kan Randers starte gruppespillet med en sejr?

TV 2 dækker med nyt værts/ekspert hold

TV 2 fodboldhold 2021
Fotokilde: Twitter Carsten Werge

TV 2 har oprustet og styrket deres fodboldredaktion i forbindelsen med de nye rettigheder, der også omfatter det danske herrelandshold i fodbold fra 2022. Udover de nye ansigtet så skifter Thomas Kristensen rolle i dækningen og bliver fuldtids fodboldkommentator som en del af den nye satsning.

Som de faste fodboldværter møder seerne Camilla Martin, som netop er startet på TV 2s sportsredaktion efter en årrække som fodboldvært på TV3, TV 2s mangeårige og prisvindende sportsvært Morten Ankerdal samt TV 2 SPORTs værtstalent Jesper Amter.

TV 2 har etableret fire stærke kommentatorpar til de mange fodboldkampe: Makkerparrene Thomas Kristensen & Peter Graulund, Henrik Fallesen & Andreas Laudrup, Martin Gottschalk & Kasper Lorentzen samt Morten Glinvad & Jacob Michelsen vil kommentere de danske holds kampe i Europa.

Tv- og PLAY-seerne vil dog møde endnu flere kommentatorer og eksperter i TV 2s fodbolddækning. På ekspertområdet gælder det eksempelvis Flemming Toft, Mads Junker, Morten Bisgaard, Jonas Hebo Rasmussen og Martin Mikkelsen.

På kommentatorfronten er der assistance fra eksempelvis Jacob Prytz, Lars Fink, Jonas Krügermejer, Kenneth Hansen og Mathias Raun.

I samme kategori

Abonnér
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
HansPedersen
14. september 2021 10:58

Med 4 danske hold, er de så heldige at det kun er 2 på hver kamp tidspunkt eller har man medindflydelse på den del. Derudover troede jeg faktisk troet at Brøndby og FCK måske kunne blive vist på hovedkanalen tv2.

Astro
14. september 2021 15:38
Svar til  HansPedersen

Jeg kan i hvert fald tilføje at BT Sport i England som sidder på de engelske rettigheder til Europa League og Conference League langt fra er tilfredse med at de 2 turneringer afvikles på de samme spilledatoer/spilletidspunkter. Dermed “drukner” kampene i hinanden og det betyder også færre seere pr. kamp.

Tror også det kun er et spørgsmål om tid før at man ændrer på dette.

HansPedersen
14. september 2021 16:15
Svar til  Astro

Men hvordan vil du ændre det? Samle flere CL kampe? eller tage en hverdag mere i brug

Astro
14. september 2021 18:13
Svar til  HansPedersen

Det ved jeg ikke. Nogen har foreslået Europa League torsdag aften og Conference League fredag aften, men det vil jo falde sammen med Premier League, Bundesliga osv.

Det er vanskeligt, men jeg tror Uefa vil sat under pres for Conference League kampene vil ikke få den store bevågenhed i forhold til Europa League. Seertallene på europæisk plan til Conference League vil blive dårlige, og det er der ingen broadcaster som vil betale for.

HansPedersen
14. september 2021 22:03
Svar til  Astro

Jeg tror mange bare vil følge sit hold, sine nationale hold. Tidligere ville vi jo kun have 1-2 hold i gruppespillet. Nu har vi 4. Det tror jeg faktisk øger det samlede seertal. Og grundlæggende ser jeg som menig sportsseer ikke den store forskel i de 2 turneringer. Selvfølgelig er det 2 forskellige niveauer, men det har ikke den helt store betydning om det er den ene eller anden. Man følger de nationale hold. Egentlig kan man sige de bare kunne have udvidet Europa League med det flere hold, men det havde bare været umuligt at få til at gå… Læs mere »

Astro
15. september 2021 16:38
Svar til  HansPedersen

Det kan godt være at du får ret HansPedersen 🙂 ..men mon ikke TV2 gerne så de danske holds europæiske kampe blev spillet på forskellige tidspunkter ?

I øvrigt er det ret heldigt for TV2 at netop dér hvor de overtager rettighederne har vi 4 danske hold med.

Fulgte med i BT Sports Champions League dækning tirsdag aften og i optakten omtalte de et forslag om at indføre 3 spilletidspunkter (16.30, 18.45 og 20.55) både tirsdag, onsdag og torsdag i gruppespillet, men nu må vi se…

Last edited 5 days ago by Astro
HansPedersen
15. september 2021 17:34
Svar til  Astro

16:30 lyder godt nok tidligt i mine ører. Men på den anden side hader jeg også dem kl. 21. Da jeg ofte skal op kl. 04:15 hehe. Så det kunne være fint nok for mit vedkommende 🙂

Back to top button