TV-Nyt

TV-2 spiller til TV 2-show

tv-2 tv 2Et af Danmarks største bands, der deler navn med TV 2 – lige bortset fra bindestregen – er blandt de optrædende til TV 2s store fødselsdagsshow, der optages onsdag 2. oktober og sendes på TV 2 lørdag 5. oktober i ugen, hvor TV 2 fylder 25 år.

Det storslåede fødselsdagsshow, hvor Lars Hjortshøj er vært, er en hyldest til de seneste 25 år – både i Danmark, i verden og på TV 2. Danskerne kan købe billet til showet og sammen genopleve de største øjeblikke sammen med musikalske stjerner som TV-2, Mads Langer, Tina Dickow, Medina, Burhan G, Anne Linnet, Panamah, Ulige Numre, Nabiha, Shaka Loveless, Rasmus Walter og Barbara Moleko.

– Vi er både glade og stolte over alle de store navne, der gerne vil være med til at fejre de seneste 25 år sammen med os. Og så glæder vi os til også at feste sammen med danskerne – både til showet i Odense onsdag 2. oktober og hjemme foran skærmen lørdag 5. oktober, siger Ulla Pors, der er eventchef på TV 2 og ansvarlig for det store fødselsdagsshow.

I showet kan danskerne også møde komiker Andreas Bo, Kongeriget med Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, De Nattergale og nyde tv-minder ad libitum med store historier og markante personligheder fra TV 2s første kvarte århundrede. Showet er kulminationen på en stor fødselsdagsuge på TV 2, der er pakket med specialudgaver af store TV 2-programmer inkl. en særudgave af ”Vild med dans”, der i anledning af fødselsdagen også rykker til Odense med et stort show, der sendes direkte på TV 2 fredag 4. oktober.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button