TV-Nyt

TV 2 Sport sikrer sig VM Atletik rettigheder

TV 2 har erhvervet rettighederne til VM i atletik, og det får seerne og TV 2 PLAY-brugerne hurtigt fornøjelse af. TV 2 har rettighederne i årene 2018-2023, og allerede på torsdag, 1. marts, går dette års VM i gang i engelske Birmingham, hvor TV 2 SPORTs Martin Gottschalk og ekspert Jens B. Christiansen kommenterer.

I de lige år foregår VM i atletik indendørs, og i dagene 1.-4. marts 2018 sender TV 2 SPORT og TV 2 PLAY op imod 18 timers live-atletik.

I de ulige år foregår VM i atletik udendørs, og i september-oktober 2019 sender TV 2 SPORT og TV 2 PLAY op imod 50 timers live-atletik fra verdensmesterskabet i Qatar.

– VM i atletik er en fantastisk og ny rettighed for TV 2 SPORT, hvor vi lægger vægt på at have et varieret sportsudbud. Det er netop det mangfoldige udbud af live-sport med danske og internationale sportsstjerner, som har gjort TV 2 SPORT til Danmarks klart største sportskanal. Vi håber, at vi også kommer til at opleve store danske sportspræstationer i atletik under de kommende års verdensmesterskaber, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

lørdag 28. maj
22:00
TV3 Sport

Feltet af både mandlige og kvindelige professionelle atleter stiller igen til start, når der er løbe-, hoppe- og kastediscipliner på programmet i den amerikanske by Eugene. Vi er nået til sæsonens tredje afdeling ud af 14. Stævnet går under navnet Prefontaine Classic og afholdes på Hayward Field, hvilket det har gjort siden 1975. Stadionet har plads til 12.900 tilskuere. Du kan se frem til spændende dag med masser af atletik!

tirsdag 31. maj
17:30
TV3 Sport

Atletik-sæsonen er i fuld gang og i den World Athletics Continental Tour Gold, der rangerer lige under Diamond League, er vi nået til det femte stævne. Vi befinder os i Ostrava i Tjekkiet, hvor der er dækket op til den 61. udgave af Ostrava Golden Spike. Stævnet finder sted på Městský stadion, der har plads til 15.123 forventningsfulde tilskuere. 16 verdensrekorder er blevet slået igennem tiden her. Får vi en ny i år? Se med!

fredag 3. juni
18:00
TV3 Sport

Endnu et stævne fra 2022-sæsonen af World Athletics Continental Tour Gold er på programmet, når atletik-verdenens næstbedste klasse gæster Bydgoszcz og Irena Szewińska Memorial. Her venter den fjerde udgave af Irena Szewinska Memorial.

søndag 5. juni
16:00
TV3 Sport

2022-sæsonen i World Athletics Continental Tour Gold er nået til det syvende af 12 stævner. Vi befinder os på Stadion Śląski i Chorzów i Polen, hvor den 68. udgave af ORLEN Janusz Kusocinski Memorial løber af stablen. Et utal af rekorder er blevet lavet her siden det første stævne i 1954. Får vi en ny i år? Se med!

21:00
TV3 Sport

Lige så hurtigt som der sprintes, lige så hurtigt er vi videre til det næste atletik og Diamond League stævne. Atletik- og Diamond League sæsonens fjerde stævne løber af stablen i den marokkanske hovedstad, Rabat. Prince Moulay Abdellah Stadium danner ramme om stævnet, hvilket det har gjort siden 2008. Stadionet har plads til 53.000 tilskuere og der er blevet lavet et utal af rekorder her. Se med!

 

VM i cross country i Danmark i 2019
Den seksårige aftale med det internationale atletikforbund IAAF betyder, at TV 2 SPORT og TV 2 PLAY i årene 2018-2023 også kan sende VM i halvmaraton, U20-VM i atletik og VM i cross country (terrænløb).

Sidstnævnte rettighed har særlig dansk interesse, idet det næste VM i cross country holdes i Aarhus i marts 2019.

Kilde: TV 2 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button