TV 2 ser tilbage på de kongelige øjeblikke i 2013

| onsdag 04. dec, 2013 10:34 | 0 Kommentarer
Royalt tilbageblik TV 2

19. december inviterer Crone og Surrugue til et tilbageblik på året i både den danske og de udenlandske kongelige familier.
(Foto: Per Arnesen / TV 2)

Torsdag 19. december kl. 20.25 inviterer Natasja Crone og Stéphanie Surrugue til et tilbageblik på året i både den danske og de udenlandske kongelige familier.

2013 blev året, hvor Kronprins Frederik blev verdensberømt i en helt speciel disciplin, da han som den første kongelige nogensinde gennemførte en Ironman i København. Vi er også med kronprinsesse Mary på arbejde, når hun flere steder i verden kæmper for bedre vilkår for kvinder.

På museet ARoS i Aarhus åbnede Dronning Margrethe og Prins Henrik i oktober deres egen udstilling “Pas de deux Royal”, hvor de frem til slutningen af februar viser deres kunstværker frem.

Og så har hele den kongelige familie selv siddet model for maleren Thomas Kluge, som fortæller om sit seneste portræt i programmet.

I Storbritannien fik prins Willian og prinsesse Kate sønnen, George, under stor mediebevågenhed, og i Sverige blev prinsesse Madeleine gift med den amerikanske forretningsmand Christopher O’Neill.

Natasja Crone og Stéphanie Surrugue får også besøg af TV 2-journalist Ulla Terkelsen og Billed-Bladets chefredaktør Annemette Krakau.

Programmet optages i Operaens foyer mandag 16. december mellem kl. 18-20, og hvis man er interesseret i at være publikum, kan man få gratis billetter ved at sende en mail til [email protected] med navn og telefonnummer på de personer, der ønsker billetter. Tilmelding senest torsdag 12. december.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide