TV-Nyt

TV 2 satser på underholdningsformatet The Masked Singer

Det verdensomspændende underholdningshit ’The Masked Singer’, hvor ingen ved, hvem, der gemmer sig bag de helt fantastiske og fascinerende forklædninger, kommer nu i en dansk version.

Showet, som på dansk kommer til at hedde ‘Hvem holder masken?‘, er stor weekendunderholdning med et twist, da alle hovedpersonerne er hemmelige.

Uge efter uge går ti forklædte, kendte personligheder på scenen, og synger det bedste, de har lært. De kendtes sande identitet er skjult af fantastiske forklædninger, og når de taler, er deres stemmer forvrængede. Det er kun, når de synger, man hører deres ægte stemmer, ligesom der uge for uge bliver givet ledetråde til gættelegen. Hvem der gemmer sig bag de farvestrålende forklædninger og spektakulære sceneshows, er op til seerne og programmets detektivpanel at gætte:

– ‘Hvem holder masken?’ er både surrealistisk, sjovt og stærkt vanedannende, og vi håber, at seerne vil kaste sig grådigt over gættelegen, som vi har set det i andre lande. Her er ‘The Masked Singer’ kommet på alles læber, fordi folk så gerne vil følge ledetrådene og regne ud, hvem der gemmer sig bag forklædningerne. Både børn, unge og voksne vil fascineres af det legesyge og humoristiske univers – og så er der bare noget ved hemmeligheder og ledetråde, der kan sætte den indre detektiv på overarbejde, siger TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Hvem der har sagt ja til at være med i den danske version er naturligvis hemmeligt – så hemmeligt, at ikke engang programmets danske vært, Ibi Støving, ved, hvem der er med:

– Det her underholdningsprogram minder på ingen måde om noget show, jeg har set før! Det er spektakulært og enormt fascinerede med de vildeste udklædninger, man kan forestille sig. Både min søn og jeg har set den svenske version og er blevet helt opslugt af mysteriet om, hvem der gemmer sig bag udklædningerne, siger Ibi Støving og fortsætter:

– Ligegyldig om man er barn, ung eller voksen, så er hemmeligheder noget, der bare må opklares – og så er hele showet i sig selv en kæmpe fest! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark.

‘The Masked Singer’ er et sydkoreansk format, der er blevet til et globalt fænomen med produktioner i 46 lande, blandt andet Australien, England og USA. Her har store navne som Bobby Brown, Lil’Wayne, La Toya Jackson og Beverly Hills-stjernen Tori Spelling blandt andre taget en tur bag forklædningerne.

Hvem holder masken? begynder i november på TV 2.

Kilde: TV 2

Læs også

I samme kategori

Back to top button