TV-Nyt

Hvem holder masken?

Underholdning
6 nov 2021 21:05

TV 2 PLAY og TV 2 har lørdag 6. november premiere TV 2s nye helt store underholdningsprogram i 2021. ’Hvem holder masken?’

Hvem holder masken? – Det går det ud på

I Hvem holder masken? går ti kendte danskere på scenen for at underholde. De ti kendte er dog forklædt i hver deres forrygende figur – en helfigurs-forklædning, som du aldrig har set det i et dansk tv-show før.

Hvem holder Masken TV 2 figur

De ti kendte danskere, der medvirker, arbejder professionelt med noget vidt forskelligt, men fælles for dem alle er, at de går på scenen for at synge og optræde i hver deres forklædning. Vi hører deres ægte stemmer, når de synger, men når de taler, er deres stemmer forvrængede. Op til hver optræden vil der være ledetråde, der kan hjælpe med at afsløre deres identitet – men også røgslør, så det ikke bliver alt for nemt at gætte, hvem der gemmer sig bag maskerne.

I studiet sidder et publikum klar til at stemme på den figur, de holder med – deres favoritfigur. For figurerne gælder det om at gøre mest muligt ud af deres sceneshow og sang – og få flest stemmer. For den figur, der får færrest stemmer, ryger ud og når dermed ikke til den store finale. Når figuren skal forlade programmet, er det også her, vedkommende skal afsløre sin sande identitet.

Ud over ugens ledetråde i programmet kan man både følge med på Instagramprofilen @hvemholdermasken og på TV 2 PLAYs Facebookside, hvor man også selv kan gætte med.

Hvem holder masken? – De ti figurer

  • Monster
  • Ananas
  • Dådyr
  • Skelet
  • Robot  røg ud i program 1
  • Æggemad
  • Bulldog
  • Rose
  • Søstjerne
  • Svane

I det første program 6. november optræder fem figurer. Det er Monster, Dådyr, Skelet, Robot og Ananas.

I det andet program 13. november optræder: Æggemad, Bulldog, Rose, Søstjerne, Svane.

Detektiver i studiet og vært

Det er ikke kun seerne, der gætter med på, hvem der gemmer sig bag masken. I studiet sidder fire kendte danskere, Detektiverne, klar til sammen med seerne at gætte det bedste, de har lært. Efter hver optræden skal de hver især komme med deres bud på, hvem der netop har optrådt på scenen, for de har heller ingen anelse om, hvem der deltager i ’Hvem holder masken?’.

Hvem Holder Masken TV 2
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

De fire detektiver er satiriker mm. Frederik Cilius, som er manden inden i Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør Sofie Jo Kaufmanas, skuespiller Mille Dinesen samt skuespiller, komiker, sanger mm. Peter Frödin.

Ibi Støving er vært på ’Hvem holder masken?’, og heller ikke hun ved, hvem der er inde i figurerne.

– Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark. Det her underholdningsprogram minder på ingen måde om noget show, jeg har set før, siger Ibi Støving.

Hvor kan man se Hvem holder masken??

Du kan se Hvem holder masken? på TV 2 Play fra 6. november 2021
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button