TV 2 Play

TV 2 Play via tv eller mobilselskabet

- fordele og ulemper

TV 2 Play er en populær streamingtjeneste og kan naturligvis købes hos TV 2 direkte. Tjenesten er også inkluderet eller kan tilføjes hos flere tv-udbydere og mobilselskaber. Men der er en væsentlig begrænsning, når du får TV 2 Play på den måde. Vil du have adgang til mest muligt indhold på TV 2 Play, så er det nemlig ikke ligegyldigt, hvor du er kunde. Læs mere herunder.

TV 2 Play partnerabonnementer

TV 2 Play er opdelt i specielle såkaldte partnerabonnementer, når de kommer via en tv-pakke eller et mobiltelefon abonnement. Der er nemlig forskel på, hvad du får med af indhold på TV 2 Play, alt efter om du er direkte kunde hos TV 2 Play eller genne din TV-pakke eller mobilselskab.

Ligesom med TV 2 Play generelt, så er der forskellige varianter af TV 2 Play (Basis, Favorit og Favorit+Sport) også med partnerkontoer. Der er lidt forskelligt, hvilke der tilbydes hos tv og mobilselskaber.

Mens Basis kun giver adgang til on demand, så har favorit live tv kanaler og favorit + sport også live sports kanaler og on demand sportsindhold.

TV 2 Play via tv eller mobilselskabet – fordele

Én af de største fordele ved at have TV 2 Play via din tv-pakke eller mobilselskab er bekvemmeligheden. Det er nemt, hvis TV 2 Play allerede er inkluderet, eller noget du lige kan tilføje som et valgfrit tillæg, der hvor du allerede er kunde.

Desuden kan det være økonomisk fordelagtigt, da nogle tv-udbydere eller mobilselskaber tilbyder TV 2 Play som en del af deres pakker eller med rabat, hvilket kan spare dig for de månedlige abonnementsomkostninger.

Men der er også ulemper.

TV 2 Play via tv eller mobilselskabet – ulemper

TV 2 Play pakker og muligheder partnerkonto

TV 2 Play muligheder Basis Partner Favorit Partner Favorit + Sport Partner
On demand indhold
TV 2 live kanaler (ej sport)
TV 2 live kanaler (også sport)
Sport on demand
C More
SF Kids
BritBox
SkyShowtime kan tilkøbes

Mens TV 2 Play pakkerne normalt giver adgang til C More, SF Kids indhold i alle pakker, så er disse indholdssektion ikke tilgængelige, hvis du har TV 2 Play gennem en partnerkonto.

Britbox indhold er, ved køb af TV 2 Play, også en del Favorit og Favorit + Sport pakkerne, når du køber tjenesten direkte hos TV 2, mens det igen ikke kan ses, hvis du har en TV 2 Play partnerkonto.

Den sidste forskel er på tilkøb. Direkte kunder hos TV 2 Play kan tilkøbe SkyShowtime tjenesten og se indhold fra denne via TV 2 Play. Det er heller ikke muligt som TV 2 Play partnerkunde.

Du kan ved en partner TV 2 Play konto også have mindre kontrol over dit TV 2 Play abonnement. Nogle selskaber tilbyder kun et specifik variant f.eks. Basis.

Så er du interesseret i mest muligt indhold på TV 2 Play, så kan det altså være bedre at købe tjenesten direkte hos TV 2 end at få den via din tv eller mobil udbyder. Er du kun interesseret i den rene TV 2 indhold, så er det naturligvis ikke et problem at nøjes med TV 2 Play via en partnerkonto.

TV 2 Play partnere

Disse udbydere tilbyder da dette skrives TV 2 Play partner adgang

  • CBB
  • Oister
  • Telia
  • YouSee
  • Telmore
  • Norlys
  • Waoo
  • Altibox
  • 3
  • Allente – læs mere her

I samme kategori

Back to top button