Streamingnyt

TV 2 Play tilgængelig via Google Chromecast

tv 2 play på chromecastMere end 150.000 danskere abonnerer i dag på TV 2s digitale tv-tjeneste, TV 2 PLAY, og tjenesten er i kraftig vækst. Nu rykker tjenesten for alvor ind på danskernes tv-skærme, og dermed når tjenesten ud til langt flere danskere.

TV 2 PLAY kan nemlig fra i dag ses via en Google Chromecast, der er en lille dongle, der sættes bag i tv’et og trådløst kan modtage og afspille levende billeder, men styret fra en smartphone, tablet eller pc. Den mobile enhed bliver så at sige fjernbetjening for tv’et. Om kort tid følger også en TV 2 PLAY-app til de mest udbredte smart-tv i Danmark – Samsung, LG, SONY og Philips.

– TV 2 PLAY er i kraftig vækst, og tjenesten bliver en mere og mere væsentlig platform til at distribuere TV 2s indhold til danskerne. Vi ønsker at være den foretrukne danske streamingtjeneste og nå ud til flest mulige danskere, så derfor er det et helt naturligt næste skridt, at TV 2 PLAY nu for alvor rykker ud på danskernes tv-skærme, siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør hos TV 2 Play, og fortsætter:

– Samtidig med at vi i løbet af 2015 kommer ud til endnu flere danskere, arbejder vi med en yderligere styrkelse af kerneproduktet, dvs. både indholdet, brugeroplevelsen og den tekniske produktkvalitet, så TV 2 PLAY bliver et endnu stærkere tilbud til dem, der gerne vil have adgang til vores indhold og vores kanaler online – ikke mindst vores nye sportskanal, der jo går i luften 9. januar.

TV 2 tager også yderligere et stort skridt i 2015 på distributionsmarkedet. Fra næste år tilbydes kunderne hos en række tv-udbydere catch-up sening fra TV 2s kanaler i op til 7 dage efter, at programmerne er vist første gang. Samtidig er der indgået aftaler med flere distributører om ’TV everywhere’ (bl.a. TDC/YouSee og Stofa) så TV 2s kanaler kan ses via smartphones og tablets som en del af tv-udbydernes pakker.

tv2 play chromecast grab

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button