Streamingnyt

Tinderbox på TV 2 Play – oplev flere koncerter på festivalen

tv 2 play illustrationDer er store navne fra både indland og udland på plakaten, når Tinderbox-festivalen indtager Odense. Og selvom man ikke har købt billet til festivalen, giver TV 2 PLAY mulighed for at opleve udvalgte koncerter live, bl.a. med Carpark North, De Eneste To, Go Go Berlin, Rasmus Walter og Spids Nøgenhat.

Herudover kan festivalens gæster gense nogle af højdepunkterne fra festivalen hjemme i sofaen, fordi koncerterne kan ses på TV 2 PLAY i hele juli.

Mediesamarbejdet med Tinderbox giver TV 2 nye muligheder for at få det store, musikinteresserede publikum endnu bedre i tale.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er første gang, at TV 2 PLAY livestreamer fra en dansk festival, og dermed ”stagediver” vi ned i musikken, som er noget af det, der kan skabe nærvær og passion på PLAY. Livestreaming er samtidig med til at løfte en event som Tinderbox bredt ud, fordi publikum går fra at være udelukkende lokalt til stede til også at rumme musikinteresserede fra hele Danmark, siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks.

Festivalen foregår i TV 2s egen ”baghave” i Tusindårsskoven i Odense, hvor TV 2 under hele festivalen vil være til stede med social media-kræfter og tv2.dk.

Fredag:
Go Go Berlin 14:15
Rival Sons 15:15
Sheppard 13:00

Lørdag:
Carpark North 16:30
Milky Chance 13:00
Rasmus Walter 14:00

Søndag:
De Eneste To 14:45
Spids Nøgenhat 22:30
The Gaslight Anthem 19:25

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button